Ξ   Let’s meet

discovery call

 
  • Binnen 60 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen.
  • 100% vrijblijvend, je zit nergens aan vast.
  • We bespreken waar je staat, waar je naartoe wilt groeien en wat je nodig hebt om daar te komen. 
  • Als er een klik is, kijken we of ik je hierbij kan helpen, of niet. Mocht er geen klik zijn – of als ik niet de juiste coach voor jou ben – dan verwijs ik je door naar iemand binnen mijn netwerk.
 

Eerst meer lezen over werken met mij? Lees hier meer over de programma’s RE2START, RE2BUILD en RE2CLAIM.

Cynthia Seesing kennismaken high impact coaching

in dit gesprek bespreken we

Waar loop je op dit moment tegenaan, en wat lukt onvoldoende om te doorbreken? En waar moet jouw ideale leven aan voldoen? Hoe ziet dat plaatje er voor jou uit?
Ik vertel je welke kansen er voor je liggen en welke stappen er genomen moeten worden om jouw ideale leven te behalen. Ook deel ik de lange termijn potentie die ik voor je zie.
Ik vertel je wat mijn observaties zijn en wat er voor nodig is om je doelen te behalen.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Zo niet? Je hóéft ook niet te veranderen. Maar als je tot hier bent gekomen dan weet je ook dat je het diep van binnen anders wilt. Dat het klaar is met excuses, vluchten en bevriezen. Het is tijd voor actie!

En daarvoor zit je op de juiste plek.

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken waar jouw kansen liggen.

Binnen 60 minuten weet je concreet wat er voor jou mogelijk is en hoe je dit bereikt. We bespreken hoe het nu is, waar je naartoe wilt groeien en wat je nodig hebt om hier te komen. Ook bespreken we of dit programma goed bij je past, of niet.

Deze sessie is 100% vrijblijvend. Maar niet voor iedereen geschikt.

Deze sessie is echt bedoeld om te onderzoeken of een samenwerking passend is. Het is dus geen gesprek om puur gratis tips te ontvangen. En speciaal voor:

succesvolle ondernemers

key-personeel binnen het bedrijfsleven

 

Deze sessie is voor wie:

succesvol en gelukkig zijn gaan heel goed samen. Zolang je zorgt voor een heel helder doel en een goed plan. iIk bespreek graag met je hoe je voor een goed doel zorgt. I zie dat namelijk nog heel vaak verkeerd gaan. Let's go! let's RE²WRITE your story.

De basis is het allerbelangrijkste wat er is, om duurzaam te kunnen ondernemen. Als je dit slim doet pluk je hier de rest van je toekomst de vruchten van.

Plan hier je discovery call in

 Ξ   over mij Ξ

Cynthia seesing

Hi, ik ben Cynthia, transformatie-expert en coach voor leiders in de markt. Mijn verhaal draait om persoonlijke groei en transformatie, ontstaan uit een leven vol uitdagingen. Ik weet nu dat geluk maakbaar is, zelfs als alles tegen lijkt te zitten. Door oude patronen te doorbreken en praktische stappen te zetten, kunnen we onze diepste wensen realiseren.

Ik groeide op in een ondernemersgezin waar hard werken de norm was. Mijn jeugd veranderde drastisch toen mijn moeder op mijn negende longemfyseem kreeg en uiteindelijk overleed toen ik twintig was. Het faillissement van mijn vader en de jaren in schuldsanering leerden me dat je alles in één nacht kunt verliezen. Deze ervaringen motiveerden me om mijn leven anders in te richten.

Na mijn studies in Internationale Handel en Groothandel begon ik een succesvolle carrière in sales. Ik werkte voor grote organisaties, behaalde steeds hogere targets, stond op podia als winnaar en reisde naar exotische bestemmingen. Ondanks dit uiterlijke succes voelde ik me van binnen leeg en ongelukkig. De druk om continu te presteren en mijn relatie, gezondheid en gezin leden onder de stress.

Radicale Transformatie
Ik besefte dat er iets moest veranderen. Ik besloot mijn leven radicaal om te gooien en begon aan een intensieve reis van persoonlijke groei. Ik volgde de beste coachopleidingen en verdiepte me in therapie, yoga, retraites en meditatie. Ik ontwikkelde mijn eigen methodes, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en beproefde psychologie en coaching, om versneld resultaat te bereiken voor mezelf en mijn klanten.

Met deze kennis startte ik mijn eigen coaching bedrijf. Mijn doel was om anderen te helpen hun ideale leven te bereiken zonder dat dit ten koste gaat van hun welzijn. Ik bouwde mijn bedrijf op in slechts 30 uur per week, zodat ik er voor mijn gezin kon zijn terwijl mijn twee zoons nog klein waren. Nu, bijna vijf jaar later, heb ik honderden ondernemers en key-professionals geholpen om hun leven te herschrijven. In mijn masterclasses en intensieve begeleidingstrajecten ligt de focus altijd op 100% kwaliteit van leven naast een succesvolle carrière.

De RE2WRITE methode
Ik ontwikkelde de RE2WRITEmethode, een praktische en onderbouwde aanpak om oude patronen te doorbreken en diepste wensen te realiseren. Deze methode helpt klanten hun doelen tot 15 keer sneller te bereiken dan alleen. Grote veranderingen vereisen het verlaten van je comfortzone, diepgaande reflectie en praktische stappen. Hulp vragen en accepteren is cruciaal.

Wat Mijn Klanten Bereiken
Mijn klanten kiezen nu voor wat echt belangrijk is. Soms veranderen ze van rol of beginnen voor zichzelf, maar vaak vinden ze een betere balans binnen hun huidige werk. Ze staan op met zin in de dag, hebben meer tijd voor zichzelf en hun gezin, en leven gezonder en gelukkiger. Het continue gevoel van aanstaan is doorbroken en ze ervaren veel meer kwaliteit van leven.

Mijn verhaal gaat over het vinden van geluk en vervulling door het doorbreken van oude patronen en het zetten van praktische stappen. Door mijn eigen ervaringen en ontwikkelde methodes help ik anderen hun diepste wensen te realiseren en een leven vol balans en gezondheid te leiden. Als je klaar bent om je leven te herschrijven en je droomleven te bereiken, ben ik er om je te begeleiden op deze reis. So let’s RE2WRITE  your story.