gratis live masterclass

De 15x sneller RUST methode:
Van ‘Continu aan staan’ naar Rust

Slechts één methode waarmee je jouw oude patronen tot wel 15x sneller doorbreekt dan wanneer je dit alleen zou doen.

gratis live masterclass

De 15x sneller RUST methode: Van ‘Continu aan staan’ naar Rust

Slechts één methode waarmee je jouw oude patronen tot wel 15x sneller doorbreekt dan wanneer je dit alleen zou doen.

Let op! Er komt geen replay, zorg dat je er live bij bent. en voorkom de wachtlijst door je direct in te schrijven.
Let op! Er komt geen replay, zorg dat je er live bij bent. en voorkom de wachtlijst door je direct in te schrijven.
Ξ   over jou

jij bent...

jij bent...

Je wilt vooral weten HOE je dit doet. Je wilt de antwoorden niet langer zelf uitzoeken. Je verwacht briljant advies. En je wilt vooral in actie komen, omdat het in je hoofd zitten of de verkeerde kant op rennen te lang heeft geduurd.

Misschien heb je ook al wel verschillende masterclasses gevolgd, boeken gelezen, of rondgekeken maar je merkt dat niets echt goed aansluit.

Dan ben je op de goede plek. Ik zorg ervoor dat dit de laatste masterclass is die je nodig hebt!

Ξ testimonial

Ξ testimonial

Ik wilde vooral weer in mijn kracht komen. Dat is waarom ik me had ingeschreven. Ik had vooral de focus op waarom iets NIET lukt en daar was ik helemaal klaar mee… Het is zoals Cynthia zegt; “Als je het kunt bedenken dan kun je het creëren!” en precies dát heb ik ervaren.

Cynthia heeft me echt in mijn kracht gezet. Ook ervaar ik dat er nu vanzelf zeeën van tijd ontstaan, omdat ik zie dat dit mij gaat lukken!

De 3 kernwoorden voor de Online Masterclass: Eenvoudig, leerzaam, en een echte eyeopener! Ik geef Cynthia een dikke 9.

marije de jong
Eigenaar Wecolour
Noordwijk / Portugal

Ξ de inhoud

Na deze masterclass weet je

Ξ   wat je mag je verwachten

inspiratie en actie

Ik ben niet van de webinars. Waarbij je onderuitgezakt naar een opgeklopt verhaal luistert met je scherm en geluid uit. Ik ben van snel stappen zetten. Ik ben van veel kennis delen zodat mijn klanten ook leren wáárom iets werkt. Ik ben vooral van dingen slimmer doen.

Daarnaast werk ik altijd in kleine groepen. Dus ook in deze Masterclass. Interactie vind ik heel belangrijk, dus er is zeker ruimte voor jouw inbreng.  let op: omdat het live is en ik persoonlijke aandacht belangrijk vind, is het aantal plaatsen beperkt. dus schrijf je snel in; anders kom je op de wachtlijst.

Wat je ontvangt, is anderhalf uur aan concrete extreem waardevolle informatie. Eigenlijk zou ik hier honderden euro’s voor moeten vragen. Maar ik doe dit bewust niet, omdat ik wil dat ook jij hier nu al van kan profiteren en je ook een goed beeld krijgt van hoe ik werk. Zorg dus dat je er live bij bent.

Er komt geen replay. (Nee, echt niet.)

Ξ   Wat ik doe, werkt!

Eerdere reviews...

Let op! Er komt geen replay.
zorg dat je er live bij bent. voorkom de wachtlijst door je direct in te schrijven.

Ξ testimonial

Ξ testimonial

Ik vind de kwaliteit van de Online Masterclass echt heel hoog, ik heb dat nog niet eerder zo gezien. Ik vind de inzichten die Cynthia deelt vernieuwend. Ook deelt ze kennis waarin ik mijzelf kan herkennen. Dat vind ik ook erg fijn.

Cynthia heeft me 2 uur lang weten te boeien met belangrijke kennis om te snappen waarom gedragsverandering lastig is; ook heeft ze deuren in mij geopend waardoor ik in beweging kom! Ik kan dat vooral samenvatten in het woord ‘Inspirerend’.

Ik kwam totaal opgeladen van de Masterclass vandaan en heb zin om nog meer stappen te zetten.

tanya van dinter
Ondernemer outdoor games
Zoetermeer

Een maatwerk plan voor jouw ideale leven. Dat is mijn vakgebied.

Een maatwerk plan voor jouw ideale leven. Dat is mijn vakgebied.

Ξ   over mij

Hi, ik ben cynthia

Hi, ik ben Cynthia, transformatie-expert en coach voor leiders in de markt. Mijn verhaal draait om persoonlijke groei en transformatie, ontstaan uit een leven vol uitdagingen.

Ik weet nu dat geluk maakbaar is, zelfs als alles tegen lijkt te zitten. Door oude patronen te doorbreken en praktische stappen te zetten, kunnen we onze diepste wensen realiseren.

Ik groeide op in een ondernemersgezin waar hard werken de norm was. Mijn jeugd veranderde drastisch toen mijn moeder op mijn negende longemfyseem kreeg en uiteindelijk overleed toen ik twintig was. Het faillissement van mijn vader en de jaren in schuldsanering leerden me dat je alles in één nacht kunt verliezen. Deze ervaringen motiveerden me om mijn leven anders in te richten.

Na mijn studies in Internationale Handel en Groothandel begon ik aan een carrière in sales. Ik werkte voor grote organisaties, behaalde steeds hogere targets, stond op podia als winnaar en reisde naar exotische bestemmingen. Ondanks dit uiterlijke succes voelde ik me van binnen leeg en ongelukkig. De druk om continu te presteren en mijn relatie, gezondheid en gezin leden onder de stress.

Radicale transformatie

Ik besefte dat er iets moest veranderen. Ik besloot mijn leven radicaal om te gooien en begon aan een intensieve reis van persoonlijke groei. Ik volgde de beste coachopleidingen en verdiepte me in therapie, yoga, retraites en meditatie. Ik ontwikkelde mijn eigen methodes, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en beproefde psychologie en coaching, om versneld resultaat te bereiken voor mezelf en mijn klanten.

Met deze kennis startte ik mijn eigen coaching bedrijf. Mijn doel is om anderen te helpen hun ideale leven te bereiken zonder dat dit ten koste gaat van hun welzijn. Ik bouwde mijn bedrijf op in slechts 30 uur per week, zodat ik er voor mijn gezin kon zijn terwijl mijn twee zoons nog klein waren.

Nu, bijna vijf jaar later, heb ik honderden ondernemers en key-professionals geholpen om hun leven te herschrijven. In mijn masterclasses en intensieve begeleidingstrajecten ligt de focus altijd op 100% kwaliteit van leven naast een succesvolle carrière.

De RE2WRITE methode

Ik ontwikkelde de RE2WRITE methode, een praktische en onderbouwde aanpak om oude patronen te doorbreken en je diepste wensen te realiseren. Deze methode helpt klanten hun doelen tot 15x sneller te bereiken dan alleen.

Grote veranderingen vereisen het verlaten van je comfortzone, diepgaande reflectie en praktische stappen. Hulp vragen en accepteren is cruciaal.

Wat mijn klanten bereiken

Mijn klanten kiezen voor wat echt belangrijk is. Soms veranderen ze van rol of beginnen voor zichzelf, maar vaak vinden ze een betere balans binnen hun huidige werk. Ze staan op met zin in de dag, hebben meer tijd voor zichzelf en hun gezin, en leven gezonder en gelukkiger. Het continue gevoel van aanstaan is doorbroken en ze ervaren veel meer kwaliteit van leven.

Mijn verhaal gaat over het vinden van geluk en vervulling door het doorbreken van oude patronen en het zetten van praktische stappen. Ben jij ook klaar om je leven te herschrijven en je droomleven te bereiken? Dan ik er om je te begeleiden op deze reis.

Kom daarom naar de interactieve workshop De 15x sneller RUST methode: Van ‘Continu aan staan’ naar Rust. Schrijf je direct in!
Let op! Er komt geen replay, dus zorg dat je er live bij bent.
Let op! Er komt geen replay, zorg dat je er live bij bent. voorkom de wachtlijst door je direct in te schrijven.
Let op! Er komt geen replay, dus zorg dat je er live bij bent. voorkom de wachtlijst door je direct in te schrijven.