Ξ   Over mij

Cynthia

Waarom ik zo blij WORD van mijn werk? Omdat ik levens zie veranderen door slechts een paar briljante aanpassingen.

Hi, ik ben Cynthia Transformatie expert en Coach voor leiders in de markt.

Transformatie-expert en coach voor leiders in de markt. Ik geloof dat geluk maakbaar is, zelfs als alles tegen lijkt te zitten. Als je gaat doen wat je ten diepste wilt. Mijn missie is om mensen te helpen hun diepste wensen te realiseren door hun oude patronen te doorbreken en praktische stappen te zetten naar een vervullend leven.

Na jarenlang een succesvolle carrière in sales en media bij grote corporates te hebben gehad, waarbij ik miljoenenomzetten behaalde en prestigieuze awards won, voelde ik me niet gelukkig. Ik leefde voor de targets en processen, maar verloor mezelf in de drukte. Ik realiseerde me dat ik vooral bezig was met wat ik dácht dat van me werd verwacht en wat ik dácht dat succes was…

Ξ   mijn achtergrond

Mijn jeugd speelde een cruciale rol in mijn latere keuzes. Ik groeide op in een ondernemersgezin waar hard werken en doorzetten de norm waren. Toen ik negen was, kreeg mijn moeder de diagnose longemfyseem en na een jarenlange strijd overleed ze toen ik twintig was. Mijn vader ging failliet en we leefden bijna tien jaar in de schuldsanering. Deze ervaringen leerden me de waarde van veerkracht en doorzettingsvermogen, maar ook dat ik mijn eigen weg moest vinden én dat ik het beter wilde.

Na mijn studies in Internationale Handel en Groothandel begon ik een succesvolle carrière in sales. Ik werkte voor grote nationale en internationale organisaties, optimaliseerde processen en behaalde steeds hogere targets. Ik hielp zowel miljoenen bedrijven als kleinere ondernemers. Ik stond op podia als winnaar, reisde naar exotische bestemmingen als Hawaï en Miami, en leefde het succes. Maar ondanks dit alles voelde ik me leeg en ongelukkig. 

ik moest NU iets veranderen. Mijn gezin stond onder druk. mijn relatie stond op omvallen. en mijn gezondheid gaf uiteindelijk de doorslag. mijn accu was leeg. Mijn hoofd maakte overuren. En mijn lijf schreeuwde dat het nu genoeg was!

mijn leven herschrijven
de basis voor RE2WRITE was geboren!

Ik had geen tijd voor mezelf en rende continu door. Na jaren van therapie en zelfonderzoek maakte ik tien jaar geleden de moedige beslissing om mijn leven radicaal om te gooien. Ik wilde niet langer overleven, maar echt léven.

Ik begon aan een intensieve reis van persoonlijke groei. Van therapie tot yoga, van retraites tot meditatieopleidingen, ik heb alles onderzocht en geleerd wat ik kon. Ik volgde de beste coach opleidingen in Nederland en ontwikkelde mijn eigen methodes, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en beproefde psychologie en coaching. Ik wist hier werkende combinaties van te maken die tot versneld resultaat leidden, zowel voor mijzelf als voor mijn klanten.

Met deze kennis en ervaring startte ik 5 jaar geleden mijn eigen coachingbedrijf. Mijn doel was om anderen te helpen hun ideale leven te bereiken zonder opnieuw ten koste van hun eigen welzijn te gaan. Ik wilde kwaliteit van leven, niet alleen succes. Ik bouwde mijn bedrijf op in slechts 30 uur per week, met alle schoolvakanties vrij, zodat ik er voor mijn gezin kon zijn terwijl mijn twee zoons nu nog klein zijn.

Inmiddels ben ik bijna vijf jaar onderweg en heb ik honderden zeer succesvolle ondernemers en key-professionals geholpen om ook hun leven te herschrijven. In mijn masterclasses en intensieve begeleidingstrajecten ligt de focus altijd op 100% kwaliteit van leven naast een succesvolle baan of bedrijf. Mijn klanten kiezen nu voor wat ze echt belangrijk vinden. Soms switchen ze van rol, of beginnen voor zichzelf. Maar vaak is dat niet eens nodig. Veel van mijn klanten doen hun werk met veel meer plezier. Ze willen een betere balans en meer quality time met hun partner en gezin.

Ξ een bewezen strategie

let's RE²write your story

"ik vond dat dit anders moest.
Simpeler. Duurzamer. Praktischer.
ÉÉn integraal plan."

Daarom heb ik de RE2WRITE-methode ontwikkeld. Deze methode helpt klanten oude patronen te doorbreken en hun doelen sneller te realiseren.

Veel mensen proberen van alles zonder echt vooruitgang te boeken. Ze rennen te hard zonder te controleren of ze wel de juiste richting op gaan, of komen juist niet in beweging. Mijn methode helpt je om gefocust en doelgericht te werken aan wat je écht wilt. Zodra je je energie inzet voor je diepste wensen, wordt alles wat je bedenkt ook realiseerbaar.

Door met één strategie te werken en deze elke dag een beetje beter te maken, zie je vanzelf resultaat. Dit is de wet van exponentiële groei.

Mijn visie is dat grote veranderingen alleen mogelijk zijn door buiten je comfortzone te gaan. Dit vraagt om diepgaande reflectie, praktische stappen en actie. Hulp vragen en deze accepteren is cruciaal. Dit is niet altijd makkelijk door onze opvoeding en de druk om sterk te zijn, maar het is essentieel voor succes.

Door gebruik te maken van één bewezen strategie, bouw je aan een leven vol rust, betekenis en vrijheid. Begin vandaag nog met de juiste kennis en actie om ook jouw droomleven te bereiken. Dus let’s RE2WRITE your story!

Ξ   Mijn visie

voor een veel betere toekomst

Mijn persoonlijke ervaringen bij psychologen en therapeuten is dat er vooral veel gepraat wordt over het verleden, maar dat er weinig praktische stappen zijn naar de toekomst toe. En aan de andere kant zijn veel methodes veel te oppervlakkig en ben je vooral bezig met het bestrijden van symptomen om later weer opnieuw terug te vallen. En tot slot zie ik dat er veel te weinig hulp is om iemand echt goed te helpen nieuw gedrag eigen te maken.

In mijn zoektocht ontdekte ik dat we onze patronen moeten zien, begrijpen en doorbreken. Dit vraagt om diepgaande reflectie en het inbouwen van nieuwe routines. Het één gaat simpelweg niet zonder het ander.

Ik geloof in praktische stappen en wetenschappelijke methodes om duurzame verandering te bereiken. Mijn klanten werken met één bewezen strategie: de door mij ontwikkelde RE2WRITE-methode, die we continu optimaliseren op het persoonlijke leven van mijn klanten, wat hen richting, vertrouwen en resultaten geeft.

Het is mijn missie om anderen te helpen hun droomleven te bereiken door de juiste kennis en actie

Ξ testimonial

De grootste groei heb ik ervaren in lief zijn voor mijzelf en dat mógen, minder oordelen naar mijzelf en naar anderen. Er is veel meer mildheid. Ook zie ik nu veel meer opties in plaats van dat ik eerder vooral vasthield aan één beeld. Toen ik met jou begon vond ik dat ik op een 6 zat en nu zit ik toch echt op een dikke 8! 


Wat ik aan jou vooral fijn vind is je eerlijkheid, je directheid en je theoretische onderbouwing vind ik waardevol. Kennis is macht en dat leef jij ook! Dat doe je erg goed. Ook blijf je heel zuiver in je contact met iedereen. Alle vragen mogen er zijn! 

nicole hamers
Docent, trainer, expert werkplekleren en coach
Hogeschool Zuyd, Heerlen

persoonlijke groei

In mijn begeleidingstrajecten gebruik ik vooral één levens veranderende strategie heel intensief die we continu voor jou optimaliseren. De RE2WRITE methode. Hiermee doorzie, begrijp en doorbreek je jouw oude patronen tot 15 keer sneller als dat je dit alleen zou doen. Als dat al lukt. 

Tijd is het meest kostbare wat je hebt! Verspil dit alsjeblieft niet!

wil jij weer zorgeloos jezelf zijn? kies dan nooit meer voor plan B, want Plan B leidt je AlTiJD af van plan A.

wil jij weer zorgeloos zijn? kies dan nooit meer voor plan B, want Plan B leidt je AlTiJD af van plan A.

Ξ testimonial

Ik wilde weer de controle over mijn eigen leven! Ik was veel te druk in werk en zat midden in een heftig rouwproces. Dat wist ik niet alleen te doorbreken. Ik zie Cynthia als een inspirator en ook haar positieve benadering was waarom ik met Cynthia wilde werken. Zij geeft energie en gaf mij vertrouwen dat dit goed zou komen.

Ik had die spiegel nodig. Hierin hebben de livedagen in groepen ook enorm bijgedragen. Ik zag hoe anderen het doen. Dat heeft mij heel veel vertrouwen gegeven en was erg waardevol. Eerst was dat nog spannend. Kan ik me wel voldoende kwetsbaar opstellen, maar dat gevoel was binnen no-time weg.

Ik heb nu veel meer tijd voor mezelf. Dingen raken me niet zo meer. Ik kom veel meer voor mijzelf op en doe wat goed is voor mij en waar ik energie van krijg. Dit is op alle vlakken merkbaar!

Brigite van tamelen
Projectleider
Argo Schoonmaakservice

Ξ testimonial

Wat ik zo fijn vind aan Cynthia is dat zij betrokken en positief is en zelf ook het nodige heeft doorleefd. Dat is voor mij belangrijk geweest in mijn keuze voor haar, omdat ze daardoor niet (alleen) handelt vanuit de theorie, maar ze zich erg goed kan inleven. Cynthia’s empathie en blik op hoe nu verder is ergens op gebaseerd. Doordat zij zelf zoveel heeft meegemaakt, geeft haar programma mij geloofwaardigheid, houvast en onderbouwing.

Linda Vervloed
manager vhr rental
van 't hof rijnland