Ξ   samen aan de slag

programma's

In elk programma maak ik gebruik van de RE2write methode. De programma's verschillen in lengte en focus.

  Ξ   zo kunnen we samen aan de slag

Mijn programma's

RE²START programma

Voor succesvolle ondernemers met 3+ jaar ervaring, die binnen 3 maanden focus en structuur willen voor hun toekomstplannen, zodat ze nu al relaxt kunnen ondernemen.

In RE²START ligt de focus vooral op focus & structuur binnen je bedrijf en leven, zodat er tijd vrij komt voor het maken én realiseren van lange termijn doelen die perfect matchen met wie jij als ondernemer en als mens wilt zijn. We gaan jouw visie vormen én een plan maken om daar te komen.

RE²BUILD programma

Voor doorgewinterde ondernemers en key-personeel binnen het bedrijfsleven die binnen 5 maanden hun leven weer op de rit willen hebben. En die verlangen om van continu aanstaan naar RUST te gaan.

In RE²BUILD ligt de focus op het doorbreken van het continue rennen zodat er weer ruimte komt voor creativiteit, verbinding en een leven náást jouw succesvolle carrière. We gaan jouw plan uitvoeren voor jouw ideale leven, waarbij we vooral praktische stappen zetten naar de toekomst.

RE²CLAIM programma

Voor doorgewinterde ondernemers en key-personeel binnen het bedrijfsleven die binnen 9 maanden groots willen groeien. En géén symptoombestrijding meer willen. Die hun transformatie naar RUST en de-beste-versie-van-zichzelf in één keer goed willen doen.

In RE²CLAIM ligt de focus op het doorbreken van thema’s die er nog spelen, zodat er ruimte, tijd en energie vrijkomt om weer opnieuw vertrouwen op te bouwen en echt in beweging te komen. We gaan jouw visie vormen, een concreet plan maken en praktische stappen naar de toekomst zetten. 

PRE²MIUM programma

Het 1:1 en 100% maatwerk programma voor succesvolle en ervaren ondernemers en key-personeel binnen het bedrijfsleven die uitsluitend 1:1 met mij willen samenwerken.

De focus ligt in PRE²MIUM volledig op het behalen van jouw doelen, dromen & wensen. Doordat we uitsluitend 1:1 samenwerken zal dit programma geheel maatwerk zijn en werk ik uitsluitend met een intake vooraf. Wil je weten of wij een match zijn? Plan dan een call in.

 

  Ξ   High-impact coaching

De RE2write methode

Met mijn jarenlange ervaring en het zelf doorlopen van minimaal 10 grote transformaties, kan ik wel zeggen dat ik veel ervaring opgedaan heb met het doorbreken van patronen en kiezen voor je eigen geluk. In al deze jaren heb ik één kinderlijk eenvoudige methode ontdekt waarmee je oude patronen tot wel 15x sneller doorbreekt als dat je dit alleen zou doen. Veel coaching, therapie of zelfhulp-methodes werken maar half – dus als symptoombestrijding – en precies dáár onderscheidt mijn methode zich.

Met mijn RE²WRITE methode zie, begrijp en doorgrond je jouw oude patronen en overtuigingen feilloos waarna het veel eenvoudiger wordt om deze te doorbreken en om te buigen.

Ook zie ik dat er binnen de reguliere zorg te weinig aandacht is voor het goed integreren van níéuw gedrag. Men komt wel tot inzichten, maar moeten het daarna zelf toepassen. En dit is een succesformule voor weer opnieuw terugvallen. Met mijn methode reken ik hier voorgoed mee af.

Verder werk ik uitsluitend met bewezen groeistrategieën, kennis en tools die jou versneld gaan helpen om weer 100% te genieten van jouw ideale leven.