Ξ   samen aan de slag

RE2CLAIM

Het coachprogramma voor ondernemers en key-professionals uit het bedrijfsleven die binnen 9 maanden groots willen groeien, niet wachten op symptoombestrijding en hun transformatie naar meer RUST en de beste versie van zichzelf in één keer goed willen doen.

Je bent al lang een succesvolle ondernemer of bent heel succesvol in een sleutelpositie binnen het bedrijfsleven. Je hebt jarenlange ervaring, hebt heel veel kennis en bent onmisbaar binnen jouw business. Alleen onderschat je jezelf.

Je bent begonnen met een ontembare motivatie om het beter te doen dan de voorbeelden om je heen maar ook om jezelf te bewijzen en er financiële vrijheid aan over te houden.

Maar je merkt nu…
dat het je ondertussen veel te veel heeft gekost. Wat je hebt opgebouwd geeft geen voldoening meer. Je wilt veel meer RUST en voor jou hoeft dat bewijzen niet zo nodig meer.
dat het je ondertussen veel te veel heeft gekost. Wat je hebt opgebouwd geeft geen voldoening meer. Je wilt veel meer RUST en voor jou hoeft dat bewijzen niet zo nodig meer.

Je merkt bijvoorbeeld dat…

Als dat het geval is, zit je op de juiste plek.

  Ξ   over jou

Jij bent...

Een enorme doorzetter. Al je hele leven. Bij een tegenslag weet je altijd weer een weg te vinden naar succes. 

Jij bent je carrière begonnen om het beter te doen dan anderen om je heen. Om echt iets bij te dragen. Maar ook om het zelf goed te hebben samen met je gezin. 

Je merkt alleen dat je had verwacht dat dit je meer voldoening zou geven. Meer gevoel van betekenis. Meer trots.

Dat is er wel geweest, maar voldoet nu niet meer. Voor je gevoel doe je maar wat. 

Bij bent niet van de quick-fix. Als je iets doet; dan doe je het liever gelijk goed. Je snapt alleen ook dat met eindeloos nadenken er niets in beweging komt. Je zal gerichtere keuzes moeten leren maken en stappen zetten de juiste kant op…

Bij jouw grote transformatie hoort een grote stap. En daar ben je nu klaar voor.

Jij wilt nu de juiste vervolgstap nemen en snel doorgroeien. Weten wat werkt en hoe je dit doet. Niet alles meer een beetje, maar heel gericht gestructureerd bouwen door stap-voor-stap in beweging te komen. Zodat ook jij zo snel resultaat ziet en doorgroeit naar een leven waar je je weer 100 procent jezelf voelt en geniet van wat je hebt opgebouwd en van daaruit weer verdere vervolgstappen neemt.

Dat is wat we gaan doen in RE2CLAIM!

Ξ   Voor wie zoekt naar meer geluk

Herken je dit?

Je bent klaar met eindeloos zoeken naar antwoorden.

Met weer iets oplappen met een pleister, terwijl er een gapende wond is. Je wilt tot de wortel uitzoeken hoe dit proces in jou werkt en neemt geen genoegen meer met werken op de oppervlakte.

Je snapt dat dit voor anderen kan werken, maar jij zoekt meer diepgang. En tegelijkertijd wil je dit dan wel kunnen omzetten in praktische goed doordachte stappen. Maar je wilt dit wel in je eigen tempo doen.

Je begrijpt dat de antwoorden in het verleden liggen – want daar is het ontstaan – dus je bent ook bereid om je verleden aan te kijken.

Je wilt actiegericht werken, stap-voor-stap begeleid worden en vindt het fijn om in een structuur te stappen die je helpt, maar die je niet beperkt in dit proces. Deze structuur geldt als geraamte; die vervolgens zelf mag inkleuren.

Ook het is voor jou eenvoudig om je kwetsbaar op te stellen.

DIT IS HET ENIGE COACHPROGRAMMA WAARIN JE LEERT HOE JE ZELF VOOR JE EIGEN RUST ZORGT, IEDERE DAG 1% GROEIT EN ZO VERSNELD TOT EEN VEEL BETER RESULTAAT KOMT!

DIT IS HET ENIGE COACHPROGRAMMA WAARIN JE LEERT HOE JE ZELF VOOR JE EIGEN RUST ZORGT, IEDERE DAG 1% GROEIT EN ZO VERSNELD TOT EEN VEEL BETER RESULTAAT KOMT!

website foto 23

Ξ testimonial

Ξ testimonial

Mijn transformatie zit hem erin dat ik nu veel meer mogelijkheden zie! Ik denk veel meer in oplossingen en denk niet meer in problemen. Ik ga veel creatiever met mijn tijd om en ben geduldiger en milder naar mijzelf. Ik sta veel meer voor mijn eigen visie en pak meer mijn rol ook naar mijn cliënten. Dit komt door meer zelfvertrouwen. En het besef dat ik niet door iedereen aardig gevonden hoef te worden. Daarnaast heb ik zeker geleerd om goed bij mezelf aan te voelen of iets bij me past of niet. Wat voor een ander geldt hoeft niet voor mij zo te zijn. Voorheen stapte ik hierin vrij gemakkelijk mee. Dat doe ik niet meer.

Fred Faling
Eigenaar Fysiotherapiepraktijk Fymeso – Vlaardingen

Ξ testimonial

Ξ testimonial

Ik wilde weer de controle over mijn eigen leven! Ik was veel te druk in werk en zat midden in een heftig rouwproces. Dat wist ik niet alleen te doorbreken. Ik zie Cynthia als een inspirator en ook haar positieve benadering was waarom ik met Cynthia wilde werken. Zij geeft energie en gaf mij vertrouwen dat dit goed zou komen.

Ik had die spiegel nodig. Hierin hebben de livedagen in groepen ook enorm bijgedragen. Ik zag hoe anderen het doen. Dat heeft mij heel veel vertrouwen gegeven en was erg waardevol. Eerst was dat nog spannend. Kan ik me wel voldoende kwetsbaar opstellen, maar dat gevoel was binnen no-time weg.

Ik heb nu veel meer tijd voor mezelf. Dingen raken me niet zo meer. Ik kom veel meer voor mijzelf op en doe wat goed is voor mij en waar ik energie van krijg. Dit is op alle vlakken merkbaar!

Brigite van Tamelen
Projectleider
Argo Schoonmaakservice

Ξ   Het RE2claim programma

Ξ   Het RE2claim programma

Dit is geen oppervlakkig programma

Ik werk alleen met bewezen en goed onderbouwde methodes en strategieën die ik zelf heb getest of met mijn klanten. Deze komen vanuit de psychologie, coaching, Harvard studies en ook vanuit wereldwijde experts op het gebied van gedragsverandering, het eigen maken van nieuwe routines en het continu verbeteren en integreren van nieuw gedrag. Hieruit kiezen we de meest optimale combinatie voor jou.

Dit is geen programma waar je het allemaal zelf moet uitzoeken. Ik help je met alles en zal continu bereikbaar zijn voor vragen die je hebt en het blijven zetten van stappen.

Let op! Ik geloof niet in een quick-fix.

Die bestaat namelijk niet. Daar heb ik al te veel gepruts voor in de markt gezien. Om iets goed te doorbreken zal je de bron of de oorsprong moeten vinden. Maar met praten alleen kom je er niet. Er is actie nodig! Als je voor dit programma kiest, ga je zowel zorgvuldig te werk, en ga je ook in een korte tijd enorme stappen zetten.

Ook kijken we niet alleen naar je carrière. Het is belangrijk om een volledig beeld van jouw leven in kaart te brengen, zodat je op meerdere gebieden in je leven positieve verandering aanbrengt. En dat lukt. Zodra je de focus leert te verleggen naar wat je echt wilt.

Ik werk alleen met een integrale aanpak waarin we binnen alle gebieden van jouw leven aan de juiste knoppen draaien om voor veel meer rust, balans en voldoening te zorgen. Ook kost dit weinig tijd omdat ik het voorwerk al voor je heb gedaan.

En ja; Deze methode levert ook al op korte termijn extreem grote transformaties op.

0 x
sneller resultaat door bewezen strategieEn dan wanneer je het alleen zou doen​
0 %
Groeien iedere dag om te zorgen voor exponentiele groei
0 +
grote transformaties doorlopen, en meer dan 5 jaar ervaring als coach
0 +
ondernemers en top professionals geholpen bij hun groei en het doorbreken van patronen

Ξ testimonial

In dit traject heb ik wel echt de knoppen gevonden waar ik aan kan draaien om mijn doelen te halen. Ik wilde dit echt niet langer uitstellen en weer de regie terugpakken over mijn eigen leven. Cynthia heeft de theorie heel praktisch gemaakt. Ik ben me veel meer bewust geworden van wat ik nu doe; en wat ik kan doen om daar verandering in aan te brengen. Zo is het veel makkelijker toepasbaar in mijn eigen leven. Ze weet de opmerkingen die ik maak snel door te vertalen en ze is scherp. 

gert-jan bruijnooge
cFo
brand new day

Ξ testimonial

  Ξ   Wat ga je krijgen?

RE2claim betekent

Vanuit mijn ervaring kan ik in één klap zien waarin je vast loopt en heb ik meerdere beproefde opties om hier uit te ontsnappen. Waarbij ik je ook leer wáárom dit werkt.

Je krijgt geen globaal antwoord. Want globale antwoorden zorgen niet voor blijvende verandering. Je krijgt antwoorden op het kleinste detail zodat je voorkomt dat je uiteindelijk toch weer terugvalt.

Pas dan heb je de sleutel in handen om het écht anders te doen. En daarvoor moet je je patronen eerst zien, dan begrijpen en pas dan kan je ze doorbreken of ombuigen.

RE2CLAIM is 100% maatwerk. Logisch want geen mens is hetzelfde en geen visie of doel ook niet. In ieder contactmoment bekijken we weer opnieuw waar je staat en bespreken we waar jij behoefte aan hebt. Door mijn jarenlange ervaring kan ik vanuit zoveel verschillende methodes werken dat er altijd één is die naadloos aansluit op je behoefte.

Ondanks dat er in RE2CLAIM meer focus ligt op de diepte in gaan, gaan we dit wel doorvertalen in praktische stappen. Dus hoe fijn het analyseren soms ook is; je zal ook praktische stappen moeten gaan zetten, anders verandert er niets. Of dit nu gaat om meer RUST of om gezonder leven. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen.

We doen dit samen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je dit helemaal zelf hebt eigen gemaakt. Daarom geef ik je alles wat je nodig hebt om te groeien, en integreren we de stof uitstekend zodat je niet langer terugvalt.

Dit komt doordat we niet alleen maar werken op één gebied in je leven. We kijken naar jouw leven in de breedte. Veel patronen herhalen zich op andere manieren. Dus als we eenmaal een doorbraak hebben, dan zie je dit terug in veel meer gebieden.

Met aanmodderen verlies je alleen maar heel veel zelfvertrouwen, tijd en geld aan verkeerde investeringen.

Tijd is het kostbaarste wat je bezit.

Wanneer je blijft wachten en twijfelen over je volgende groeistap, kijk je straks terug op je eigen leven en zeg je ‘had ik maar…

Met aanmodderen verlies je alleen maar heel veel zelfvertrouwen, tijd en geld aan verkeerde investeringen.

Tijd is het kostbaarste wat je bezit.

Wanneer je blijft wachten en twijfelen over je volgende groeistap, kijk je straks terug op je eigen leven en zeg je ‘had ik maar…

  Ξ   Herken je dit?

Re2CLAIM is voor jou wanneer...

Jij een ondernemer of key-professional bent die al jarenlang succesvol is en uit de wachtstand wilt breken. Je wilt nu veel meer genieten, en tijd wil vrijmaken voor meer rust, balans en voldoening in je leven.
Jij meer en denker bent. Maar ook inziet dat je met alleen maar in je hoofd zitten er niet komt. Je hebt keuzes te maken en stappen te zetten.

Jij een ondernemer bent die tijd en ruimte wil nemen om zijn transformatie in één keer goed te doen.

Jij op zoek bent naar een echte mentor die betrokken is bij jou, maar die je wel aanspoort om in beweging te komen.
Jij doel – en actiegericht aan de slag wilt. Wanneer je echt diep spiritueel aan de slag wilt, zijn er andere coaches om mee aan de slag te gaan. Spiritualiteit vind ik prachtig; maar wel altijd praktisch door vertaald naar concrete stappen.

Ξ testimonial

Ξ testimonial

Balans werk en privé was bij mij helemaal scheef, en dat wilde ik echt doorbreken. Ik ben me veel meer bewust geworden waar voor mij de valkuilen liggen. En doordat dit veel bewuster is, maak ik nu veel betere keuzes. Ik zit gewoon heel goed in mijn vel. Dit is voor mij een way-of-life geworden. En mijn omgeving merkt dit ook. Ik reageer nu veel rustiger, of reageer soms ook niet. Dit lukt veel beter omdat ik ook sterker sta en me niet langer laat gek maken. Cynthia’s rust en ervaring uit de praktijk vond ik heel waardevol.

Linda vervloed
manager vhr rental
van 't hof rijnland

  Ξ   Jouw coach in dit programma

Cynthia seesing

Cynthia seesing

Eigenaar van Cynthiaseesing.nl, transformatie-expert en coach voor leiders in de markt. Cynthia heeft minimaal 10 grote transformaties doorlopen in haar leven. Noodgedwongen al vanaf haar kindertijd. Om zich vervolgens jarenlang vast te bijten in persoonlijke groei, doorbreken van niet helpende patronen en het duurzaam ombuigen van gedrag. Ze startte haar eigen coach bedrijf en groeide binnen 5 jaar uit tot een begrip in de markt als het om duurzame gedragsverandering gaat voor veel meer rust, balans en voldoening.

In 5 jaar tijd heeft zij honderden ondernemers en key personeel binnen het bedrijfsleven mogen helpen om ook hun leven duurzaam te transformeren met de door haar geschreven RE2WRITE methode. Daarbij is ze uitgesproken, confronterend, inspirerend en vastbesloten om haar klanten verder te helpen. Ze gelooft niet in symptoombestrijding en werkt daarom ook alleen met bewezen, beproefde en onderbouwde strategieën. “Als je ergens in gelooft, dan kan je het ook bereiken maar dan moet je wel in beweging komen.”

Cynthia is...

  Ξ   Wat ga je krijgen?

Dit houdt RE2CLAIM in

Om direct goed van start te gaan. Hierin bespreken we je doelen, je obstakels en gaan we aan de slag met het uitwerken van de basis van jouw plan.

In deze sessies ga je 1:1 aan de slag om groeistappen te zetten puur op basis van jouw thema’s. In deze sessies is ruimte om jouw persoonlijke strategie te bepalen.

Iedere maand bepalen we samen de stappen die je gaat zetten voor de aankomende 30 dagen. In deze sessies bespreken we hoe je die stappen het beste kunt uitvoeren.
In deze Deepdive worden jouw meest belemmerende patronen versneld inzichtelijk en doorbroken. Zodat deze niet meer in de weg staan naar jouw toekomst.
Je kunt dagelijks al jouw vragen Whatsappen. Wil je dat ik on-the-spot met je meedenk? Sta je voor een moeilijke beslissing? Iedere vraag mag je stellen. Ik reageer altijd binnen 4 uur.
In dit gesprek bespreken we waar op dit moment nog kansen liggen en leer je wat je vervolgens zelf kan doen om te groeien. Zodat je met een gericht plan naar huis gaat.
Tijdens dit programma heb je twee live dagen met de hele groep onder begeleiding van Cynthia. Waarin Cynthia zoveel mogelijk kennis met je deelt over persoonlijke groei en het bereiken van innerlijke rust. Zo weet je ook precies wat jouw stappen moeten zijn.
In deze Deepdive worden jouw meest belemmerende patronen versneld inzichtelijk en doorbroken. Zodat deze niet meer in de weg staan naar jouw toekomst.
Je ontvangt een schat aan waardevolle kennis met meer dan 80 lessen waarin je alles leert over het bouwen van jouw meest ideale leven. Hierin leer je alle elementen die je nodig hebt om weer de controle te hebben. Van het stellen van een doel, tot het maken van een plan en het zetten van stappen. Let op! Je hóéft dit niet te leren, maar je kan dit wel altijd als naslagwerk gebruiken.

  Ξ Dit is hoe we samen aan de slag gaan

Re2CLAIM 9 maanden programma

Blok roadmap

  Ξ   Laten we aan de slag gaan

Je ontvangt mijn volledige 1:1 begeleiding

Je ontvangt mijn volledige
1:1 begeleiding

Ieder mens is anders. En heeft dus ook verschillende doelen. In onze 1:1 sessies bespreken we jouw kansen en actiepunten om zo snel mogelijk jouw doelen te behalen. Ook leg ik je bepaalde zaken uit, kan je al jouw vragen stellen en is er ruimte om te coachen op thema’s die versneld tot nieuwe inzichten leiden. Hierin ben ik doortastend, stel veel diepe en soms ook confronterende vragen om ook echt tot de kern door te dringen en het niet bij symptoombestrijding te houden.

Na de 1:1 sessies heb je een concrete planning met actiepunten waarbij je precies weet wat, hoe en wanneer je gaat doen.

Iedere maand bepalen we samen de stappen die je gaat zetten voor de aankomende 30 dagen. In deze sessies bespreken we hoe je die stappen het beste kunt uitvoeren.

Doelen moeten SMART gesteld worden. Anders blijven de stappen ernaartoe te vaag. In jouw persoonlijke groeidocument gaan we iedere sessie exacte stappen bepalen die je de aankomende 30 dagen gaat zetten. Successen vieren en beloningen bepalen zijn een belangrijk onderdeel van nieuw gedrag. Dit houden we ook bij in dit document
Je kunt mij al jouw vragen stellen. Hoe vaker hoe beter. Omdat ik je dan ook in je echte leven kan coachen op zaken die live spelen. Ik ben er dagelijks om je te helpen bij wat je ook maar nodig hebt.
Je ontvangt een schat aan waardevolle kennis met meer dan 80 lessen waarin je alles leert over het bouwen van jouw meest ideale leven. Hierin leer je alle elementen die je nodig hebt om weer de controle te hebben. Van het stellen van een doel, tot het maken van een plan en het zetten van stappen.

Indien nodig wordt je gematcht aan zakelijke – en persoonlijke groei experts met ieder een unieke expertise waar je tijdens het traject door begeleid wordt.

persoonlijke groei

Je leert alles over persoonlijke groei.

Maar echt alles.

Ik word wel vaker verward met een coachopleiding. Omdat ik geloof dat kennis macht is. Dus hoe meer je hier over leert; hoe eenvoudiger het is om je nieuwe ideale leven te bereiken. Tijdens de sessies maken we een maatwerk plan en stellen we jouw persoonlijke actiepunten op, om naar jouw persoonlijke doelen toe te groeien.

En daarbij leer je ook echt alles over persoonlijke groei. Je krijgt toegang tot meer dan 80 coachlessen, waarmee je – wanneer het jou uitkomt – ook alles kunt leren over patronen, assertiviteit, je brein. Van het doorbreken van negatieve gedachten tot aan het inbouwen van een goede ochtend routine. Ik zorg ervoor dat jij alle kennis in huis hebt om (ook na het programma) te blijven groeien.

Cynthia_Seesing_Logo_Mark_Koraal__zwart_Rgb_900px_w_72ppi
  Ξ   What’s in it for you

Dit zijn
de modules

Module 1: Het fundament

We beginnen bij het fundament. We kijken naar jouw leven en de gebieden die belangrijk zijn om aan te pakken. Zoals carrière, gezondheid, vrije tijd, gezin. Maar ook financiën en bijvoorbeeld relatie wordt besproken. We brengen de meest belangrijke focus in kaart; zodat er een zuiver vertrekpunt is waar we mee gaan werken.

Daarnaast kijken we in deze module waar jij ten diepste voor staat. Hoe scherper we dit krijgen, hoe eenvoudiger het wordt om hier invulling aan te geven en voor op te komen. Cynthia weet precies wat ervoor nodig is om dit haarscherp en snel naar boven te krijgen.

De obstakels op weg naar jouw doelen en droomleven moeten we 100% scherp krijgen. Bij externe obstakels hebben we maar deels invloed. Zoals situaties binnen werk, onvoldoende financieel inzicht in de toekomst, of bijvoorbeeld mantelzorg voor ouders. Hier zal een passend plan voor gemaakt moeten worden; zodat je toch in dit soort situaties weer regie terugpakt en het niet langer een obstakel is.

Maar ook interne invloeden waar je wel 100% controle over hebt. Zoals niet helpend gedrag, gedachtes of patronen waar je al veel te lang in vast zit. Deze obstakels moeten we zien – begrijpen – ombuigen of doorbreken. Hier kan je geen stap in overslaan. Dus moet dit grondig gebeuren. Cynthia werkt hiervoor met een door haar geschreven unieke RE2WRITE methode waarmee je werkelijk ieder patroon 100% scherp krijgt zodat deze daarna te doorbreken is. Ook als je er al jaren in vast zit en van alles geprobeerd hebt.

Exact leren hoe jij in elkaar zit, en hoe jij werkt is de basis om daarna steeds kleine stukjes te kunnen verbeteren.

In deze module gaan we diep in op jouw dromen, wensen, doelen en verlangens. Zodat we hier uiteindelijk 1 visie voor bepalen wat staat voor jouw ideale leven op basis van jouw voorwaarden. Zie deze visie als de kapstok waar je al jouw beslissingen op afstemt. Zodat je de rest van je leven een haarscherpe koers hebt en jij kunt blijven groeien, zonder ook nog maar één dag ongemerkt af te wijken.

Zodra je deze visie gevormd hebt kun je letterlijk voelen in je lichaam dat er iets is veranderd. Er is een richting ontstaan waar je altijd naartoe wilt blijven bewegen. En dat maakt de volgende module een stuk makkelijker.

Er ontstaat vanzelf tijd, energie en aandacht om aan de slag te gaan zodra er een helder doel is om mee aan de slag te gaan. Zie het maar als een waakvlammetje wat ineens op volle sterkte brandt! Om dit proces nog verder te versnellen leert Cynthia je nieuwe slimme en bewezen routines die voor nog meer tijd vrij zorgen gebaseerd op Harvard studies en andere beproefde strategieën.

In deze module gaan we nieuwe gedrag bepalen. Ter vervanging van de oude. Dit is de nummer één stap waar structureel veel te weinig tijd aan besteed wordt. Oud gedrag is zó ingesleten dat je nieuwe patronen ijzersterk moeten zijn om vast te houden. Hoe je dat DUURZAAM doet leer je in deze module.

Mindset, jouw blik op de wereld, geloven in kansen en in je eigen kunnen is extreem waardevol. De bron van alle negativiteit begint altijd in ons eigen brein. Ook hier draaien we aan de juiste knoppen zodat jouw mindset past bij je te realiseren ideale leven.

In deze module brengen we jouw communicatie in lijn met jouw ideale leven. Zowel in wat jij tegen jezelf vertelt, als tegen anderen. Het doel is om je dromen, doelen, wensen en verlangens goed onder woorden te brengen en voor op te komen. De vorm, tone of voice, alles rondom communicatie komt in deze module aan bod zodat jij je niet langer egoïstisch voelt of onbeschoft, maar juist een meester wordt in jezelf leren uitspreken.

In deze module maken we jouw plan. Jouw persoonlijke groeidocument waarin alle stappen geborgd worden en je continu blijft werken aan verbetering. Dit plan is idioot eenvoudig en zit toch boordevol belangrijke beproefde en bewezen elementen om van jouw plan 100% succes te maken. Dit plan kan je voor de rest van je leven blijven gebruiken!

En dan de laatste module. Een plan is geen goed plan als we deze niet continu bijsturen, optimaliseren en verbeteren. Ook deze stap is een ondergeschoven kindje. Door te stoppen met het wiel opnieuw uit te vinden, te gauw op te geven, en weer terug te vallen leer je in deze module hoe je structureel je PLAN A blijft vasthouden en er nooit meer ruimte komt voor PLAN B. Zo bereik je vanzelf exponentiële groei door slechts 1% te optimaliseren per dag! De mogelijkheden zijn dan eindeloos. Hoe denk je anders dat we op de maan zijn gekomen?

Het is exact zoals Thomas Edison zegt bij het uitvinden van de gloeilamp “Eerder had ik gewoon 10.000 manieren gevonden die niet werkten.”. Dus stick to your plan!

Ξ   en nu doorpakken

Klaar voor de volgende stap?

Zo niet? Je hóéft ook niet te veranderen.

Maar als je tot hier bent gekomen dan weet je ook dat je het diep van binnen anders wilt. Dat het klaar is met excuses, vluchten en bevriezen. Het is tijd voor actie.

En daarvoor zit je op de juiste plek.

Ik ga graag met je in gesprek om je te vertellen waar jouw kansen liggen.

Binnen 30 minuten weet je concreet wat er voor jou mogelijk is en hoe je dit bereikt. We bespreken hoe het nu is, waar je naartoe wilt groeien en wat je nodig hebt om hier te komen. Ook bespreken we of dit programma goed bij je past, of niet.

En natuurlijk; deze sessie is 100% vrijblijvend.

website foto 23

Plan hier je discovery call in

  Ξ   FAQ

Veel gestelde vragen

Kost het programma veel tijd?
Dit hangt helemaal af van wat jij zelf wilt. Zo werk ik met klanten die minimale tijd investeren en vooral veel uit de sessies halen, en klanten die nog sneller stappen maken omdat ze wel tijd vrij leren maken voor dit proces. Wat je vooral zal merken is dat de stof die je gaat leren, zorgt dat je erover na gaat denken en andere keuzes leert maken. En dat is precies de bedoeling zodat je ook echt die RUST gaat vinden.
Een van de grootste aannames die ik hoor is dat groepen niet werken. Wat ik merk is dat dit vooral komt door schaamte, angst voor gezichtsverlies of aanzien. En dat is heel zonde! Juist de groepen zorgen voor versnelde inzichten, herkenbaarheid, een ‘wij’ gevoel en bieden steun op momenten dat je het goed kan gebruiken. Juist het schakelen met mensen van hetzelfde niveau is hee fijn om te ervaren. Goed om te weten is dat Cynthia uitsluitend in kleine groepen werkt, zodat er altijd ruimte is voor jou specifiek.
Ik heb ook heel veel aan coaching, therapie en aan persoonlijke groei gedaan. En juist die stukken waar te weinig aandacht voor is binnen de gangbare zorg heb ik me in gespecialiseerd. Dus Patronen zien – begrijpen – doorbreken, zonder een schakel over te slaan. Het overbrengen van gedegen en bewezen kennis en het eigen maken van nieuw gedrag en routines en dit continu een stukje verbeteren zodat je vanzelf succes gaat behalen. Zo uitgebreid en specifiek ga je het nergens anders vinden.
Een van mijn klanten heeft ooit gezegd: “Waarom zou je jouw ideale leven ook maar een dag willen uitstellen?” Een beter antwoord kan ik eerlijk gezegd zelf niet bedenken. Er is geen juist moment. Er is alleen maar nu. En vandaag kan jij al een enorm verschil maken voor jezelf.
Dit is een kip-en-het-ei verhaal. Een van de meest belangrijke schakels waar ik je mee ga helpen is juist het creëren van meer tijd. Zodra we jouw doelen en obstakels helder hebben; is dat een logisch gevolg. Je wilt dan vanzelf in beweging komen om jouw mooiste doelen te gaan behalen! Dit is dus in de praktijk nog geen enkele keer een probleem geweest.

Kon ik je dit maar vertellen. Het antwoord hierop ligt helemaal bij jou. Waar ik je helemaal in ga ontzorgen is dat je alle tools, methodes en kennis krijgt waarmee je al heel snel resultaat gaat boeken. Maar eerlijk; doe je er niets mee; dan verandert er ook niets. Het is belangrijk om je te realiseren dat je ervoor zal moeten werken, je kwetsbaar moet opstellen naar mij toe, en je open moet staan voor kennis die je krijgen gaat.

Mensen die van nature alles in twijfel trekken, heel eigenwijs zijn, of bijvoorbeeld door hiërarchie of status moeite hebben met advies en kennis van anderen aannemen kan ik daarom ook minder goed helpen.

Ook ondernemers en key personeel binnen het bedrijfsleven die niet bereid zijn om te reflecteren en naar zichzelf te kijken, of daar de opdrachten in te doen gaan minder snel stappen zetten.

Ja, je kunt kiezen voor maandelijkse termijnen in het programma.

Dit is typisch zo’n vraag die bij veel ondernemers of Key personeel rondspookt. Investeren in de zaak of bedrijf is heel logisch, en juist op jezelf besparen is een klassiek patroon wat ik heel veel tegen kom. Juist bij mijn doelgroep die te leren heeft zichzelf op de eerste plek te zetten. En precies het aangaan van zo’n investering is daarin een cruciale – misschien wel de belangrijkste – stap die je zal moeten zetten. Zie dit als heel waardevol cadeau voor jezelf.
Misschien voelt het nu nog spannend om dit aan te gaan. Of ben je ervan overtuigd dat je eerst nog iets anders moet oplossen voordat je met jouw proces bezig kan gaan. Newsflash; wat je nog beet te pakken hebt IS HET PROCES. Je hoeft je doelen, plan, of visie nog niet scherp te hebben. Ook hoeft je agenda niet leeg geveegd te zijn. Precies deze elementen gaan we binnen het programma beetpakken.
Nee. Dat is niet nodig. Binnen het programma is er tijd om deze samen vorm te geven. Maar heb je hem wel al? Top, dan zal jij binnen het programma sneller bij het maken van je plan en het zetten van stappen uitkomen.
Hier geldt hetzelfde voor. Nee. Dat is niet nodig. Binnen het programma is er tijd om deze samen vorm te geven. Maar heb je hem wel al? Top, dan zal jij binnen het programma sneller bij het zetten van stappen uitkomen.
100% persoonlijk. Dit kan ook niet anders. Ieder mens is verschillend, en zo dus ook iedere wens voor een ideaal leven. Wel heb ik in de jaren gemerkt dat er in patronen patronen zitten. En juist die inzichten zorgen ervoor dat ik versneld kan zien waar iemand mee worstelt, zodat het veel makkelijker is om hier uit los te komen.