Ξ   samen aan de slag

RE2START

Voor succesvolle ondernemers met 3+ jaar ervaring, die binnen 3 maanden focus en structuur willen voor hun toekomstplannen, zodat ze nu al relaxt kunnen ondernemen.

Je bent een enorm ambitieuze ondernemer met 3+ jaar ervaring. Je bent al succesvol, maar vindt ook kwaliteit van leven erg belangrijk. Je wilt vanaf het begin zorgen voor een goede balans en begrijpt dat focus en structuur hier erg belangrijk voor is.

Want, jij wilt…

Je merkt bijvoorbeeld dat…

Als dat het geval is, zit je op de juiste plek.

  Ξ   over jou

jij bent...

Iemand die kwaliteit levert. Iemand die creatief is. Jij zet graag die extra stap voor je klanten en mensen om je heen. Jij bent ondernemer geworden om het verschil te maken. Je creatieve ei kwijt te kunnen en het daarmee goed en gezond te hebben met je partner of gezin samen.

Je merkt ook dat die lat die je zo hoog hebt liggen, soms zijn tol eist. Altijd goed voor de ander is niet per se altijd goed voor jou.

Je bent op zoek naar meer balans. En vooral ook meer tijd, energie en aandacht vrijmaken voor jezelf.

Je wilt wel meer uit je bedrijf halen, maar dan wel op een relaxte manier

Het gaat jou niet om nieuwe businessmodellen, funnels of ander marketing of saleskennis. Nu ben je juist op zoek naar een coach die jou helpt om meer verdieping te vinden in je soft skills.

Dus: hoe kom je meer op voor jezelf? Hoe spreek je je assertiever uit? Waar sta jij eigenlijk ten diepste voor?

En dit vervolgens goed combineren met focus en structuur binnen je bedrijf.

Jij wilt concreet, gedetailleerd advies op basis van jouw situatie. Jij wilt een maatwerk stappenplan voor jou die jou gegarandeerd naar je doelen toe gaat brengen.

Dat is wat we gaan doen in RE2START!

  Ξ   Voor wie zoekt naar meer rust

De voordelen van meer rust

Ook als je nog maar kort van start bent met je onderneming, kan je al beginnen met het inbouwen van rust.

Hoe meer rust je weet in te bouwen, hoe gemakkelijker het ondernemen zal gaan en hoe dichterbij jezelf je kunt blijven.

Het helpt enorm als je hier een goede basis voor neerzet waar je nog jarenlang plezier van hebt, en niet opnieuw wéér een wiel hoeft uit te vinden.

DIT IS HET ENIGE COACHPROGRAMMA WAARIN JE LEERT HOE JE ZELF VOOR JE EIGEN RUST ZORGT, IEDERE DAG 1% GROEIT EN ZO VERSNELD TOT EEN VEEL BETER RESULTAAT KOMT!

DIT IS HET ENIGE COACHPROGRAMMA WAARIN JE LEERT HOE JE ZELF VOOR JE EIGEN RUST ZORGT, IEDERE DAG 1% GROEIT EN ZO VERSNELD TOT EEN VEEL BETER RESULTAAT KOMT!

website foto 23

Ξ testimonial

Ξ testimonial

Voordat ik begon met de trainingen van Cynthia, was hulp aannemen voor mij een no go, ik help anderen en zet hen in hun kracht waardoor ik mezelf onbewust op de laatste plek zet. Rennen voor de ander doe ik met gemak, oplossingen bedenken voor de ander gaat zonder na te denken. 

Totdat Cynthia mij daarmee confronteerde, zij zag in mij meer dan wat ik deed en was, zij geloofde in mij en mijn kunnen,  hielp mij die omzetten naar een nog krachtigere zelfbeeld, waardoor ik in een enorm versnelde groei kwam en daardoor mijn bedrijf nog meer een succes heb kunnen maken, zonder dat ik mezelf weer voorbij loop en daar bewuster mee bezig ben. Haar geloof in mij heeft mijn geloof in mij meer doen groeien. Van nature ben ik een gevoelsmens wat heel af en toe niet in mijn voordeel werkt, daarin heeft Cynthia mij het zakelijke aspect meer laten inzien, wat mij heeft geholpen om niet alleen in mijn gevoel sterker te doen staan maar ook mijn bedrijf en als zakenvrouw. Ik ben haar dankbaar!

Danielle sabbe
ondernemer
Mend2be

Ξ   Het RE2start programma
Ξ   Het RE2start programma

DIT IS DE BASIS...

DIT IS DE BASIS...

Binnen RE2START ga je in een korte tijd grote groeistappen zetten. Waarin de focus meer ligt op het maken van jouw toekomstbestendige plan voor veel meer rust náást het ondernemen.

Ik werk alleen met bewezen en goed onderbouwde methodes en strategieën die ik zelf heb getest of met mijn klanten.

Deze komen vanuit de psychologie, coaching, Harvard studies en ook vanuit wereldwijde experts op het gebied van gedragsverandering, het eigen maken van nieuwe routines en het continu verbeteren en integreren van nieuw gedrag. Hieruit kiezen we de meest optimale combinatie voor jou.

Binnen dit programma creëren we meer ruimte in jouw leven als ondernemer. We brengen structuur en focus aan. Ik help je hoofd- en bijzaken te scheiden, zodat er één koers komt waarin je continu stappen gaat zetten.

Let op! Ik geloof niet in een quick-fix. Die bestaat namelijk niet. Daar heb ik al te veel gepruts voor in de markt gezien. Ik geloof wel in structuur en een werkwijze vinden die past bij jou. En daarna is er actie nodig! Als je voor dit programma kiest, ga je in een korte tijd enorme stappen zetten. Wel is het belangrijk om dit proces de tijd te geven.

We kijken niet alleen naar je carrière. Het is belangrijk om een volledig beeld van jouw leven in kaart te brengen, zodat je op meerdere gebieden in je leven positieve verandering aanbrengt. En dat lukt. Zodra je de focus leert te verleggen naar wat je echt wilt.

Ik werk alleen met een integrale aanpak waarin we binnen alle gebieden van jouw leven aan de juiste knoppen draaien om voor veel meer rust, balans en voldoening te zorgen. Ook kost dit weinig tijd omdat ik het voorwerk al voor je heb gedaan.

En ja, deze methode levert ook al op korte termijn extreem grote transformaties op.

0 x
sneller resultaat door bewezen strategieEn dan wanneer je het alleen zou doen​
0 %
Groeien iedere dag om te zorgen voor exponentiele groei
0 +
grote transformaties doorlopen, en meer dan 5 jaar ervaring als coach
0 +
ondernemers en top professionals geholpen bij hun groei en het doorbreken van patronen

  Ξ   Herken je dit?

Re2start is voor jou als je...

Re2start
is voor jou
als je...

Een ondernemer bent met max 5 jaar ervaring, die al succesvol is, maar nu al veel meer wil genieten en tijd wil vrijmaken voor rust balans en voldoening in je leven.

Vooral op zoek bent naar focus en structuur in alle taken die je hebt.

Je jezelf beter wilt leren kennen en dit doel- en actiegericht wilt doorvertalen
Je op zoek bent naar een coach, die ook adviseert en kennis deelt. En die inspireert, motiveert en iedere keer weer aandringt op een stap verder.
Puur op zoek bent naar een kickstart. Wil je je liever langduriger de nieuwe stof eigen maken; dan is RE2BUILD (klik hier) of RE2CLAIM (klik hier) mogelijk beter geschikt.
En het belangrijkste; je bent bereid om echt in actie te komen. Je gaat geen gewenst resultaat en alles uit deze investering halen als je blijft twijfelen of terugtrekken.

Ξ testimonial

Al mijn hele leven loop ik tegen dezelfde problemen aan. Van onrust in mijn hoofd tot stappen extra zetten omdat mijn gevoel zegt dat het moet, terwijl ik voor mezelf zou moeten kiezen. Ik heb veel verschillende manieren geprobeerd om dit te verbeteren, maar dit was helaas nooit met succes.

Al in de eerste drie sessies bij Cynthia heb ik deze problemen aan kunnen pakken, hoe spannend dat ook voelde voor mezelf. Cynthia creëert een oordeelloze omgeving waarin ze een spiegel voor houdt én praktisch meedenkt.

Door direct naar de kern te gaan en oplossingsgericht te werk te gaan, merkte ik dit al snel in mijn relatie, vriendschappen, manier van moeder zijn en mijn bedrijf. Dit gaat verder dan coaching. 

Dit is life-changing.

Kimberly huizen
Freelance merkstrateeg en designer

 Ξ   Jouw coach in dit programma Ξ

Cynthia seesing

Cynthia seesing

Eigenaar van Cynthiaseesing.nl, transformatie-expert en coach voor leiders in de markt. Cynthia heeft minimaal 10 grote transformaties doorlopen in haar leven. Noodgedwongen al vanaf haar kindertijd. Om zich vervolgens jarenlang vast te bijten in persoonlijke groei, doorbreken van niet helpende patronen en het duurzaam ombuigen van gedrag.

Ze startte haar eigen coach bedrijf en groeide binnen 5 jaar uit tot een begrip in de markt als het om duurzame gedragsverandering gaat voor veel meer rust, balans en voldoening.

In 5 jaar tijd heeft zij honderden ondernemers en key personeel binnen het bedrijfsleven mogen helpen om ook hun leven duurzaam te transformeren met de door haar geschreven RE2WRITE methode. Daarbij is ze uitgesproken, confronterend, inspirerend en vastbesloten om haar klanten verder te helpen.

Ze gelooft niet in symptoombestrijding en werkt daarom ook alleen met bewezen, beproefde en onderbouwde strategieën. “Als je ergens in gelooft, dan kan je het ook bereiken maar dan moet je wel in beweging komen.”

Cynthia is...

  Ξ   Wat ga je krijgen?

Dit houdt RE2start in

Om direct goed van start te gaan. Hierin bespreken we je doelen, je obstakels en gaan we aan de slag met het uitwerken van de basis van jouw plan.
Iedere maand bepalen we samen de stappen die je gaat zetten voor de aankomende 30 dagen. In deze sessies bespreken we hoe je die stappen het beste kunt uitvoeren.
Je kunt dagelijks al jouw vragen Whatsappen. Wil je dat ik on-the-spot met je meedenk? Sta je voor een moeilijke beslissing? Iedere vraag mag je stellen. Ik reageer altijd binnen 4 uur.
In dit gesprek bespreken we waar op dit moment nog kansen liggen en leer je wat je vervolgens zelf kan doen om te groeien. Zodat je met een gericht plan naar huis gaat.
Tijdens dit programma heb je een live dag met de hele groep onder begeleiding van Cynthia. Waarin Cynthia zoveel mogelijk kennis met je deelt over persoonlijke groei en het bereiken van innerlijke rust. Zo weet je ook precies wat jouw vervolgstappen moeten zijn.
Je ontvangt een schat aan waardevolle kennis met meer dan 80 lessen waarin je alles leert over het bouwen van jouw meest ideale leven. Hierin leer je alle elementen die je nodig hebt om weer de controle te hebben. Van het stellen van een doel, tot het maken van een plan en het zetten van stappen. Let op! Je hóéft dit niet te leren, maar je kan dit wel altijd als naslagwerk gebruiken.

  Ξ Dit is hoe we samen aan de slag gaan

Re2start 3 maanden programma

Re2Start roadmap 3 maanden programma - Cynthia Seesing

  Ξ Dit is hoe we samen aan de slag gaan

Re2start 3 maanden programma

Re2Start roadmap 3 maanden programma - Cynthia Seesing
  Ξ   Laten we aan de slag gaan

transformerende coaching met

trans-
formerende
coaching

Ieder mens is anders. En heeft dus ook verschillende doelen. In onze 1:1 sessies bespreken we jouw kansen en actiepunten om zo snel mogelijk jouw doelen te behalen. Ook leg ik je bepaalde zaken uit, kan je al jouw vragen stellen en is er ruimte om te coachen op thema’s die versneld tot nieuwe inzichten leiden. Hierin ben ik doortastend, stel veel diepe en soms ook confronterende vragen om ook echt tot de kern door te dringen en het niet bij symptoombestrijding te houden.

Na de 1:1 sessies heb je een concrete planning met actiepunten waarbij je precies weet wat, hoe en wanneer je gaat doen. 

Iedere maand bepalen we samen de stappen die je gaat zetten voor de aankomende 30 dagen. In deze sessies bespreken we hoe je die stappen het beste kunt uitvoeren.
Doelen moeten SMART gesteld worden. Anders blijven de stappen ernaartoe te vaag. In jouw persoonlijke groeidocument gaan we iedere sessie exacte stappen bepalen die je de aankomende 30 dagen gaat zetten. Successen vieren en beloningen bepalen zijn een belangrijk onderdeel van nieuw gedrag. Dit houden we ook bij in dit document
Je kunt mij al jouw vragen stellen. Hoe vaker hoe beter. Omdat ik je dan ook in je echte leven kan coachen op zaken die live spelen. Ik ben er dagelijks om je te helpen bij wat je ook maar nodig hebt.
Je ontvangt een schat aan waardevolle kennis met meer dan 80 lessen waarin je alles leert over het bouwen van jouw meest ideale leven. Hierin leer je alle elementen die je nodig hebt om weer de controle te hebben. Van het stellen van een doel, tot het maken van een plan en het zetten van stappen.

De basis is het allerbelangrijkste om duurzaam te kunnen ondernemen. Als je dit slim doet, pluk je hier de rest van je toekomst de vruchten van.

De basis is het allerbelangrijkste om duurzaam te kunnen ondernemen. Als je dit slim doet, pluk je er de rest van je toekomst de vruchten van.

Ξ   en nu doorpakken

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Zo niet? Je hóéft ook niet te veranderen.

Maar als je tot hier bent gekomen dan weet je ook dat je het diep van binnen anders wilt. Dat het klaar is met excuses, vluchten en bevriezen. Het is tijd voor actie.

En daarvoor zit je op de juiste plek.

Ik ga graag met je in gesprek om je te vertellen waar jouw kansen liggen.

Binnen 30 minuten weet je concreet wat er voor jou mogelijk is en hoe je dit bereikt. We bespreken hoe het nu is, waar je naartoe wilt groeien en wat je nodig hebt om hier te komen. Ook bespreken we of dit programma goed bij je past, of niet.

En natuurlijk; deze sessie is 100% vrijblijvend.

website foto 23

Met aanmodderen verlies je alleen maar heel veel tijd, energie en geld aan de verkeerde investeringen. jouw ideale leven op jouw voorwaarden gaat niet vanzelf ontstaan, du wacht en twijfel niet over je volgende groeistap.

Met aanmodderen verlies je alleen maar heel veel tijd, energie en geld aan de verkeerde investeringen. jouw ideale leven op jouw voorwaarden gaat niet vanzelf ontstaan, du wacht en twijfel niet over je volgende groeistap.

  Ξ   jouw investering

Re2start programma

voor dit transformatieve programma

De investering voor dit programma is 3.997,- euro excl. btw. Betaling in termijnen is mogelijk.

Echt voor jezelf kiezen en jouw ideale leven inrichten op jóúw voorwaarden is wat je ervoor terug krijgt.

Wacht niet langer, start met het bouwen van jouw droomleven naast het runnen van je succesvolle bedrijf. In 90 dagen leer ik je alles over het dichtbij jezelf blijven, kiezen voor wat jou gelukkig maakt en het bouwen van een waterdichte structuur zodat je ook ná deze 90 dagen met jouw plannen door kunt blijven gaan. Kennis en actie zijn de oplossing voor elke uitdaging in je leven. En, logisch natuurlijk, dat is precies waar dit programma om draait.

Plan hier je discovery call in

  Ξ   FAQ

Veel gestelde vragen

Kost het programma veel tijd?
Dit hangt helemaal af van wat jij zelf wilt. Zo werk ik met klanten die minimale tijd investeren en vooral veel uit de sessies halen, en klanten die nog sneller stappen maken omdat ze wel tijd vrij leren maken voor dit proces. Wat je vooral zal merken is dat de stof die je gaat leren, zorgt dat je erover na gaat denken en andere keuzes leert maken. En dat is precies de bedoeling zodat je ook echt die RUST gaat vinden.
Een van de grootste aannames die ik hoor is dat groepen niet werken. Wat ik merk is dat dit vooral komt door schaamte, angst voor gezichtsverlies of aanzien. En dat is heel zonde! Juist de groepen zorgen voor versnelde inzichten, herkenbaarheid, een ‘wij’ gevoel en bieden steun op momenten dat je het goed kan gebruiken. Juist het schakelen met mensen van hetzelfde niveau is hee fijn om te ervaren. Goed om te weten is dat Cynthia uitsluitend in kleine groepen werkt, zodat er altijd ruimte is voor jou specifiek.
Ik heb ook heel veel aan coaching, therapie en aan persoonlijke groei gedaan. En juist die stukken waar te weinig aandacht voor is binnen de gangbare zorg heb ik me in gespecialiseerd. Dus Patronen zien – begrijpen – doorbreken, zonder een schakel over te slaan. Het overbrengen van gedegen en bewezen kennis en het eigen maken van nieuw gedrag en routines en dit continu een stukje verbeteren zodat je vanzelf succes gaat behalen. Zo uitgebreid en specifiek ga je het nergens anders vinden.
Een van mijn klanten heeft ooit gezegd: “Waarom zou je jouw ideale leven ook maar een dag willen uitstellen?” Een beter antwoord kan ik eerlijk gezegd zelf niet bedenken. Er is geen juist moment. Er is alleen maar nu. En vandaag kan jij al een enorm verschil maken voor jezelf.
Dit is een kip-en-het-ei verhaal. Een van de meest belangrijke schakels waar ik je mee ga helpen is juist het creëren van meer tijd. Zodra we jouw doelen en obstakels helder hebben; is dat een logisch gevolg. Je wilt dan vanzelf in beweging komen om jouw mooiste doelen te gaan behalen! Dit is dus in de praktijk nog geen enkele keer een probleem geweest.

Kon ik je dit maar vertellen. Het antwoord hierop ligt helemaal bij jou. Waar ik je helemaal in ga ontzorgen is dat je alle tools, methodes en kennis krijgt waarmee je al heel snel resultaat gaat boeken. Maar eerlijk; doe je er niets mee; dan verandert er ook niets. Het is belangrijk om je te realiseren dat je ervoor zal moeten werken, je kwetsbaar moet opstellen naar mij toe, en je open moet staan voor kennis die je krijgen gaat.

Mensen die van nature alles in twijfel trekken, heel eigenwijs zijn, of bijvoorbeeld door hiërarchie of status moeite hebben met advies en kennis van anderen aannemen kan ik daarom ook minder goed helpen.

Ook ondernemers en key personeel binnen het bedrijfsleven die niet bereid zijn om te reflecteren en naar zichzelf te kijken, of daar de opdrachten in te doen gaan minder snel stappen zetten.

Ja je kunt kiezen voor maandelijkse termijnen in het programma.

Dit is typisch zo’n vraag die bij veel ondernemers of Key personeel rondspookt. Investeren in de zaak of bedrijf is heel logisch, en juist op jezelf besparen is een klassiek patroon wat ik heel veel tegen kom. Juist bij mijn doelgroep die te leren heeft zichzelf op de eerste plek te zetten. En precies het aangaan van zo’n investering is daarin een cruciale – misschien wel de belangrijkste – stap die je zal moeten zetten. Zie dit als heel waardevol cadeau voor jezelf.
Misschien voelt het nu nog spannend om dit aan te gaan. Of ben je ervan overtuigd dat je eerst nog iets anders moet oplossen voordat je met jouw proces bezig kan gaan. Newsflash; wat je nog beet te pakken hebt IS HET PROCES. Je hoeft je doelen, plan, of visie nog niet scherp te hebben. Ook hoeft je agenda niet leeg geveegd te zijn. Precies deze elementen gaan we binnen het programma beetpakken.
Nee. Dat is niet nodig. Binnen het programma is er tijd om deze samen vorm te geven. Maar heb je hem wel al? Top, dan zal jij binnen het programma sneller bij het maken van je plan en het zetten van stappen uitkomen.
Hier geldt hetzelfde voor. Nee. Dat is niet nodig. Binnen het programma is er tijd om deze samen vorm te geven. Maar heb je hem wel al? Top, dan zal jij binnen het programma sneller bij het zetten van stappen uitkomen.
100% persoonlijk. Dit kan ook niet anders. Ieder mens is verschillend, en zo dus ook iedere wens voor een ideaal leven. Wel heb ik in de jaren gemerkt dat er in patronen patronen zitten. En juist die inzichten zorgen ervoor dat ik versneld kan zien waar iemand mee worstelt, zodat het veel makkelijker is om hier uit los te komen.