Ξ   samen aan de slag

RE2VIEWS

In dit traject heb ik wel echt de knoppen gevonden waar ik aan kan draaien om mijn doelen te halen. Ik wilde de regie terugpakken over mijn leven en dit echt niet langer uitstellen. Cynthia heeft de theorie heel praktisch gemaakt. Ik ben me veel bewuster geworden van wat ik doe; en wat ik kan doen om daar verandering in aan te brengen. Zo is het veel makkelijker toepasbaar in mijn eigen leven. Cynthia weet de opmerkingen die ik maak snel door te vertalen, en ze is scherp. 

Gert-Jan Bruinooge
CFO
Brand New Day

Ik wilde me niet langer verliezen in werk. Dit maakt je toch ook eenzaam. De aankomende 20 jaar wilde ik echt anders gaan doen. Ik check vaker bij mezelf in, ik leef bewuster. Zo ben ik ook gestopt met roken. Ik kom nu veel meer toe aan echte verbinding in mijn relatie en met mijn vrienden. 

Voor mij gaat over rust en controle pakken. Dat heeft Cynthia me wel echt geleerd. Ik ben van een 6 naar een 8,5 gegroeid! Ik heb één leven en daar wil ik vooral van kunnen genieten.

geert van der hoef
eigenaar
van der hoef kozijnen b.v.

Stil staan bij wat je altijd doet; en dan in kleine stappen verandering aan te brengen. Dat is voor mij heel waardevol. En ook het stilstaan bij wat er goed gaat.

Voor mij is het werken aan grenzen stellen belangrijk. En daarin helpt met name het reflecteren; zodat het veel eenvoudiger wordt om het daarna goed om te buigen. Dit in combinatie met herhaling zorgt ervoor dat het veel eenvoudiger in mijn systeem blijft en ik de nieuwe inzichten dus ook goed eigen maak. 

laurine van den bos
advocate

Waar ik eerder van coaching niet zo veel wist vast te houden, leert Cynthia mij hoe ik dat wél doe. We gaan naar de bron en bestrijden niet alleen de symptomen. Voor mij is die aanpak veel vollediger en helpt mij dus veel verder dan ik eerder gewend was. 

Ook is haar programma dynamisch en zijn de groepsdagen heel waardevol om ook van anderen te kunnen leren. Ze biedt whatsapp en mail support tussen de sessies door. Dat is ook een grote plus!

Oscar Last
business consultant
Viadata

Balans werk en privé was bij mij helemaal scheef, en dat wilde ik echt doorbreken. Ik ben me veel meer bewust geworden waar voor mij de valkuilen liggen. En doordat dit veel bewuster is, maak ik nu veel betere keuzes. 

Ik zit nu gewoon heel goed in mijn vel. Dit is voor mij een way-of-life geworden. En mijn omgeving merkt dit ook. Ik reageer nu veel rustiger, of reageer soms ook niet. Dit lukt veel beter omdat ik ook sterker sta en me niet langer laat gek maken. Cynthia’s rust en ervaring uit de praktijk vond ik heel waardevol. 

Linda Vervloed
manager vhr rental
van 't hof rijnland

Ik wilde weer de controle over mijn eigen leven! Ik was veel te druk in werk en zat midden in een heftig rouwproces. Dat wist ik niet alleen te doorbreken. Ik zie Cynthia als een inspirator en ook haar positieve benadering was waarom ik met Cynthia wilde werken. Zij geeft energie en gaf mij vertrouwen dat dit goed zou komen.

Ik had die spiegel nodig. Hierin hebben de livedagen in groepen ook enorm bijgedragen. Ik zag hoe anderen het doen. Dat heeft mij heel veel vertrouwen gegeven en was erg waardevol. Eerst was dat nog spannend. Kan ik me wel voldoende kwetsbaar opstellen, maar dat gevoel was binnen no-time weg.

Ik heb nu veel meer tijd voor mezelf. Dingen raken me niet zo meer. Ik kom veel meer voor mijzelf op en doe wat goed is voor mij en waar ik energie van krijg. Dit is op alle vlakken merkbaar!

Mijn les zat vooral in ‘loslaten’. En ‘acceptatie’. Acceptatie dat ik geen controle over alles hebben kan. Of moet willen hebben. Dit is zo fijn! Dat geen enorm veel innerlijke rust.

brigite van tamelen
projectleider
schoonmaakbedrijf argo b.v.

Al mijn hele leven loop ik tegen dezelfde problemen aan. Van onrust in mijn hoofd tot stappen extra zetten omdat mijn gevoel zegt dat het moet, terwijl ik voor mezelf zou moeten kiezen. Ik heb veel verschillende manieren geprobeerd om dit te verbeteren, maar dit was helaas nooit met succes.

Al in de eerste drie sessies bij Cynthia heb ik deze problemen aan kunnen pakken, hoe spannend dat ook voelde voor mezelf. Cynthia creëert een oordeelloze omgeving waarin ze een spiegel voor houdt én praktisch meedenkt.

Door direct naar de kern te gaan en oplossingsgericht te werk te gaan, merkte ik dit al snel in mijn relatie, vriendschappen, manier van moeder zijn en mijn bedrijf. Dit gaat verder dan coaching. 

Dit is life-changing.

Kimberly Huizen
Freelance merkstrateeg en designer

Voordat ik begon met de trainingen van Cynthia, was hulp aannemen voor mij een no go.  Ik help anderen en zet hen in hun kracht waardoor ik mezelf onbewust op de laatste plek zet. Rennen voor de ander doe ik met gemak, oplossingen bedenken voor de ander gaat zonder na te denken. 

Totdat Cynthia mij daarmee confronteerde, zij zag in mij meer dan wat ik deed en was, zij geloofde in mij en mijn kunnen,  hielp mij die omzetten naar een nog krachtigere zelfbeeld, waardoor ik in een enorm versnelde groei kwam en daardoor mijn bedrijf nog meer een succes heb kunnen maken, zonder dat ik mezelf weer voorbij loop en daar bewuster mee bezig ben. Haar geloof in mij heeft mijn geloof in mij meer doen groeien. 

Van nature ben ik een gevoelsmens wat heel af en toe niet in mijn voordeel werkt. Daarin heeft Cynthia mij het zakelijke aspect meer laten inzien. Wat mij heeft geholpen om niet alleen in mijn gevoel sterker te staan maar ook in mijn bedrijf en als zakenvrouw. Ik ben haar dankbaar!

danielle sabbe
eigenaar mend2be

Fred faling
eigenaar
fysiotherapiepraktijk fymeso

Ik liep vast; of in cirkeltjes eigenlijk. Ik was het overzicht helemaal kwijt. Ik had nergens tijd voor en was daardoor heel erg moe. Ik miste overzicht en structuur. Ik voelde me geleefd. Ik liep continu achter de feiten aan en had geen ruimte voor nieuwe dingen.

Ik kon zo niet langer door. Er moest echt iets veranderen. Daarom heb ik ook niet getwijfeld om in te stappen en heb direct ja gezegd. Die eerste 1,5 maand was ik echt stijf van de zenuwen. Want als je A zegt moet je ook B zeggen… Dit kwam door de druk die ik voelde om te moeten gaan veranderen. Het loslaten van dat wat je altijd doet. Door de opdrachten moet je wel aan de slag. Ik kon het niet langer uitstellen. Ik voelde me onzeker omdat ik de dingen al jaren zo deed.

Ik zie nu veel meer hoe ik veranderen kan, en hoe ik de regie zélf terugpak.

Ik accepteer nu dat die controlfeak in mij niet de overhand wil geven. Ik heb meer geaccepteerd dat ik voor mezelf mag kiezen en niet alleen maar in de houding hoef te springen als er wat van mij gevraagd wordt.

Ik geef Cynthia een 8 of zelfs een 9. Het komt heel dichtbij. Dat is wel eng. Maar daardoor pak je wel de echte bron aan. Ondernemen kent een hele persoonlijke kant. Voor een ondernemer is het heel belangrijk om je eigen koers te bepalen. Je moet ergens voor staan. Deze plek pak ik nu meer dan ooit! Cynthia heeft een zaadje gepland wat ik nu zelf na het programma nog verder kan laten groeien. Steeds verder uitdiepen waar je nu echt voor staat is de basis van alles.

Mijn transformatie zit hem erin dat ik nu veel meer mogelijkheden zie! Ik denk veel meer in oplossingen en denk niet meer in problemen. Ik ga veel creatiever met mijn tijd om en ben geduldiger en milder naar mijzelf. Ik sta veel meer voor mijn eigen visie en pak meer mijn rol ook naar mijn cliënten. Dit komt door meer zelfvertrouwen. En het besef dat ik niet door iedereen aardig gevonden hoef te worden. Daarnaast heb ik zeker geleerd om goed bij mezelf aan te voelen of iets bij me past of niet. Wat voor een ander geldt hoeft niet voor mij zo te zijn. Voorheen stapte ik hierin vrij gemakkelijk mee. Dat doe ik niet meer.

3 woorden Cynthia: Eerlijk, je geeft aan waar het om draait. Nooit een oordeel. Haar helicopterview. Ze creëert daardoor overzicht.

3 woorden Programma: Een eye-opener. Een metamorfose. Er is zowel een zakelijke en persoonlijke verschuiving geweest. Ik heb een hele andere kijk op mijzelf.

Mijn eigen groei: van een 3 à 4 naar een 7,5. Een verdubbeling!

Fred faling
eigenaar
fysiotherapiepraktijk fymeso

Wat is er nu eigenlijk goed voor mij? Dit was voor mij de belangrijkste vraag om te beantwoorden. Zowel binnen mijn privéleven als daarbuiten. Er waren zeker patronen aanwijsbaar waarin ik vastzat, maar die zag ik (nog) niet scherp. Met Cynthia’s RE2WRITE methode is dat snel duidelijk geworden en eigenlijk heel eenvoudig.

Ik moest van alles van mezelf en had niet in de gaten dat ik hierin doorschoot. Met aandacht naar binnen gaan heeft me enorm geholpen. Waar ik eerder voor vervelende situaties of emoties zou weglopen, heeft Cynthia me geleerd hier juist aandacht aan te geven. Dit bleek enorm waardevol. Er zijn daardoor dingen op mijn pad gekomen die ik anders nooit had gedaan of tegen was gekomen.

Met name de eerste maand was spannend en intensief. Er veranderde veel. Maar er viel al snel ook weer veel op zijn plek. Ik ging vanzelf zien dat ik successen boekte. Dat maakt dat ik zin en motivatie kreeg om meer stappen te zetten!

Ik heb het programma als heel fijn ervaren. Ook de afwisseling die Cynthia aanbiedt is erg prettig. Ze is altijd bereikbaar en het voelde dat er echt ruimte voor mij was. Cynthia komt binnen het programma snel tot de kern en benadert alles positief. Dat geeft heel veel zelfvertrouwen. Ik heb geleerd diepter te reflecteren wat ik nu ook goed zelf kan toepassen.

Ik geef het programma een 8,5 of zelfs 9. Als je je als deelnemer openstelt dan ga je het ook voelen en ervaren. Ik wil anderen adviseren: “laat je erin mee nemen! En stel je ervoor open!” Het was een cadeau om met mezelf aan de slag te gaan. Confronterend. Niet altijd even fijn. Maar wat het brengt is heel waardevol.

Ik vond het vooral lastig om vooraf te kunnen inzien wat voor ‘transformatie’ ik zou gaan behalen. En ik vond transformatie vooraf ook zo’n ‘groot’ woord. Ik heb mogen ervaren wat voor verschuiving er plaatsvindt!

Het programma is heel toepasbaar, heel concreet, heel duidelijk. Het helpt enorm om versneld veel bewuster te zijn van wat nu echt belangrijk is.

Wat ik zo fijn vind aan Cynthia is dat zij betrokken en positief is en zelf ook het nodige hebt doorleefd. Dat is voor mij belangrijk geweest in mijn keuze voor haar, omdat ze daardoor niet (alleen) handelt vanuit de theorie, maar ze zich erg goed kan inleven. Cynthia’s empathie en blik op hoe nu verder is ergens op gebaseerd. Doordat zij zelf zoveel heeft meegemaakt, geeft haar programma mij geloofwaardigheid, houvast en onderbouwing.

Ik voel dat ik van een 5,5 naar een 8 gegroeid ben en daar ben ik heel blij mee en trots op! 

tANJA stoel
Arbeidsmarktcommunicatie – en mediaspecialist – gemeente Rotterdam

Ik wilde vooral weer in mijn kracht komen. Dat is waarom ik me had ingeschreven. Ik had vooral de focus op waarom iets NIET lukt en daar was ik helemaal klaar mee… Het is zoals Cynthia zegt; “Als je het kunt bedenken dan kun je het creëren!” en precies dát heb ik ervaren.

Ik wil de aankomende 30 jaar niet leven hoe ik de afgelopen 10 jaar heb geleefd. Ik wil over 10 jaar blij kunnen terugkijken en heel trots zijn op de stappen die ik heb gemaakt door mijn dromen in Portugal te realiseren. Voor de masterclass geloofde ik vooral dat ik die stappen niet kon maken.

Vooraf heb ik haar videotraining gezien. Deze inspireerde enorm om met de masterclass mee te doen. Het is heel fijn dat de groep van de Masterclass heel klein is, zo is er echte ruimte voor iedereen.

Als er eenmaal perspectief is waar je naartoe wilt, dan is het zo veel makkelijker om in beweging te komen. Sterker nog; de masterclass geeft mij zoveel vertrouwen dat, ondanks veranderende wet- en regelgeving in Portugal; ik weet dat dit geen belemmering wordt. Ik was anders bij de pakken neer was gaan zitten….

Nu dus niet! Cynthia heeft me echt in mijn kracht gezet. Ook ervaar ik dat er nu vanzelf zeeën van tijd ontstaan, omdat ik zie dat dit mij gaat lukken!

Ik geef Cynthia een dikke 9! Wat ik fijn aan Cynthia vind, zijn haar didactische vaardigheden en de kunst van het luisteren.

En als ik kijk waar ik nu zelf sta?

Een 9 nu! Mijn doel, mijn focus en hoe ik hieraan werk is 180 graden gedraaid!

3 kernwoorden voor Cynthia:

Doelgericht, inspirerend, en ze maakt de theorie heel praktisch

3 kernwoorden voor de Online Masterclass:

Eenvoudig, leerzaam, en een echte eye-opener!

MARIJE de jong
eigenaar
wecolor noordwijk

Je hebt me direct al een spiegel voorgehouden door te vragen; “Wil je dan zo doorgaan als je nu doet?” Daar was natuurlijk het antwoord heel duidelijk “NEE!” op. Dat heeft me wel geholpen om voor een samenwerking met jou te kiezen. Je bent erg vasthoudend en dat had ik ook nodig. Anders had ik weer achter mijn patronen kunnen verschuilen en dat helpt mij natuurlijk niet. 

Ik ben zelf coach en rationeel snap ik het allemaal wel. Wat jij juist goed doet is dat ik bij jou leer hoe je het dan vervolgens echt gaat DOEN. Waar het bij anderen vaak alleen maar een diagnose is, koppel jij juist de praktijk heel goed aan theorie.  

En je zorgt ervoor dat je ook echt in beweging komt en stappen gaat zetten. De combinatie van 1:1 en groepsonderdelen heb ik heel waardevol gevonden. Zo is er ruimte voor mij specifiek, en kan ik ook leren van de inbreng van anderen. Ik heb voor het onlineprogramma gekozen. Heel fijn dat dit kon omdat we zo ver weg van elkaar wonen. 

Ik kies nu veel vaker voor wat ik zelf wil. En dat is soms al zo simpel als een boek lezen. Maar ook in gesprekken met anderen ben ik me veel bewuster van hoe ik mijzelf opstel. Waar ik eerder nog in een slachtofferrol kon vastzitten, uit ik me nu veel vaker op een krachtige manier en merk ik zelf ook op dat ik veel meer eigenaarschap pak. Ik check veel vaker bij mijzelf in “Wat wil ik?” En uit dat vervolgens.  

Ik voel me nu ook anders, ik voel me meer steady. Ik ervaar meer kracht. Dit komt doordat ik veel meer regie pak en voor mijzelf kies en opkom.  

Ik reflecteer nu veel meer en ook het vooruitplannen van taken scheelt enorm! Ik plan meer leuke dingen in. De balans is er nu veel meer. Inchecken, een stap terugnemen, anders opstellen in gesprekken, assertiever zijn, en kiezen voor wat me energie geeft ipv wat me energie kost. Dat is wat ik uit het programma heb gehaald. 

De grootste groei heb ik ervaren in lief zijn voor mijzelf en dat mógen, minder oordelen naar mijzelf en naar anderen. Er is veel meer mildheid. Ook zie ik nu veel meer opties in plaats van dat ik eerder vooral vasthield aan één beeld. Toen ik met jou begon vond ik dat ik op een 6 zat en nu zit ik toch echt op een dikke 8! 

Wat ik aan jou vooral fijn vind is je eerlijkheid, je directheid en je theoretische onderbouwing vind ik waardevol. Kennis is macht en dat leef jij ook! Dat doe je erg goed. Ook blijf je heel zuiver in je contact met iedereen. Alle vragen mogen er zijn!  

3 kernwoorden voor Cynthia 

Doortastend, volhoudend, en meelevend 

3 kernwoorden voor het programma 

Opbouw is goed, onderbouwing is goed en het is erg volledig . Cijfer 8! 

NICOLE HAMERS
docent en trainer
hogeschool zuyd

Ik durf nu eindelijk kleur te bekennen! En Cynthia heeft me echt wel losgemaakt uit mijn comfortzone. Ze doet dit op een liefdevolle manier, maar geeft me wel echt een schop onder de kont. Ik maakte het heel groot. 

Wat ik vooral geleerd heb is hoe ik mijn dromen in kleine stappen kan omzetten om echt bij mijn doelen te komen. Je kan duidelijk merken dat ze ze weet wat er in mij omgaat omdat ze er zelf ook is geweest.

GIJS gijzen
Projectleider Mens en organisatie bij Eigen Haard

Vooraf wilde ik vooral een gevoel krijgen bij jou en hoe jij werkt. Wat doe je bijvoorbeeld anders dan al die andere coaches die er zijn? Ik vind de kwaliteit van de Online Masterclass echt heel hoog, ik heb dat nog niet eerder zo gezien. Ik vind de inzichten die je deelt vernieuwend. Ook deel je kennis waarin ik mijzelf kan herkennen. Dat vind ik ook erg fijn.

Soms schuif je wel eens bij zo’n vooraf opgenomen webinar aan; maar dan wil ik toch weer na een kwartier uitloggen en dat had ik bij jou totaal niet. Je hebt me 2 uur lang weten te boeien met belangrijke kennis om te snappen waarom gedragsverandering lastig is; en je hebt deuren in mij geopend waardoor ik in beweging kom! Ik kan dat vooral samenvatten in het woord “Inspirerend”. Omdat het een actieve sessie is waarin we gezamenlijk opdrachten doen – is het ook direct verdiepend. Je geeft goede oefeningen die me direct aan het denken zetten en die er ook voor zorgen dat ik na de masterclass de gesprekken met mijn partner weer op gang krijg.

Door de manier van vraagstelling viel het me op dat je goed luistert, goed samenvat, en snel tot de kern komt en je weet dit vervolgens om te zetten naar concrete stappen. Dit helpt mij enorm om het ook helder te zien.

Ik ging weer totaal opgeladen uit de Masterclass vandaan en heb zin om nog meer stappen te zetten.

Mijn naam is Tanya van Dinter. Binnen een jaar wil ik mijn bedrijf in outdoor spellen lanceren en daarmee financiële vrijheid opbouwen voor mijn gezin en mij. Jij helpt mij om dit zo concreet mogelijk te maken zodat ik ook daadwerkelijk in beweging kom en het niet bij dromen blijft. Dat is een enorme valkuil; dit moet naast al het andere wat ik ook nog moet doen. Dus hoe zorg je ervoor dat je dit praktisch maakt en je je niet laat leiden door ondermijnende stemmen in je achterhoofd?

Door dit samen te doen krijg ik er steeds meer vertrouwen in dat dit ook echt mogelijk is. Ik wil mijn ideale leven niet langer uitstellen maar nu echt gaan beginnen.

Tanya is deelnemer aan de Online masterclass “Binnen 6 stappen doen wat je ten diepste wilt en weer een betekenisvol leven leiden meegedaan. Ze geeft de Masterclass zelfs een 10.

TANYA van dinter
eigenaar
outdoor games zoetermeer

“Voor mij is het heel belangrijk om niet mijn eigen identiteit te verliezen door goed bedoelde adviezen van anderen. Ik wil zelf de regie hebben over mijn eigen leven. Wat ik vooral erg prettig vond is dat Cynthia feilloos de rode draad uit mijn verhaal haalt. Ze vraagt door en vat steeds opnieuw samen, waardoor patronen en gedrag snel en eenvoudig helder worden. Ik weet heel goed wat ik wel en niet wil. Cynthia heeft me laten inzien dat ik hier nog bewuster mee om mag gaan. Ik heb mijn eigen identiteit weer haarscherp op mijn netvlies! En daar gaat het mij om. In relatief korte tijd kreeg ik veel inzichten over waar ik nu sta en waar ik naartoe wil. Ook de opdrachten die ik kreeg zorgen er direct voor dat je in de actie komt. Ik geef haar een 8!”

PRISCILLA koster
Eigenaar
The Vegan Foodinspirator Amsterdam

In het begin had ik wat argwaan en verwachtte ik een verkoopgesprek, maar dat gebeurde niet! Mijn verhaal kreeg meteen alle ruimte.

Cynthia’s manier van vragen stellen is als een breekijzer voor mij. Ze scherpt mijn situatie aan, stelt de vragen die ik liever ontwijk, maar moet horen, waardoor ik niet langer kan uitstellen om echt voor mezelf te kiezen. Dit was heel waardevol voor mij.

Wat ik vooral waardeer, is dat Cynthia goed luistert en steeds informatie teruggeeft waardoor ik dieper ga. Dit helpt mijn zelfreflectie te verhelderen.

Cynthia is een doortastend persoon en versnelt mijn proces. Vertraging kost zelfvertrouwen. Dat zie ik bij veel mensen om me heen die vastzitten in hun carrières en moeilijke beslissingen uitstellen. Met Cynthia’s Milestone Methode® ontdek je sneller patronen en overtuigingen, en met haar duidelijke structuur wordt mijn proces eenvoudiger!

Cynthia is wel scherp. En ook confronterend. Ze geeft me terug in latere gesprekken wat ik eerder tegen haar gezegd heb. Ik vind dat prettig want daardoor kan ik wel zien wat voor soort coach zij is. Maar soms raakt dit me ook wel.

Cynthia is gedegen, doortastend en integer. Ik geef haar een 9!

JASPER kamp
it director leiden

“Binnen 6 stappen naar jouw ideale leven. Nou daar wilde ik meer van weten! Cynthia dwingt je echt om doelgericht met je plannen aan de slag te gaan. Ik ben me opnieuw bewust geworden welke waarde tijd voor mij heeft. Tijd is kostbaar en daarom wil ik er zorgvuldiger mee omgaan. Ik heb inzichtelijk  waar ik mijn uren aan besteed en waar ik ze aan wil besteden. 

Cynthia helpt je dit goed te herstructureren en een start te maken met een groter tijdsbesef. Ik moest er nu de tijd voor vrij maken en dat werkte heel verhelderend! Ik geef de masterclass een 9.

KATARINA hartgers
professioneel netwerker en linkedin strateeg

Ik ben al meer dan 22 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling en het is leuk om te merken dat ik iedere keer weer in een andere fase zit. Het is belangrijk om mezelf continu te blijven uitdagen en mijn inzichten te blijven toepassen als ik mijn doelen wil behalen. 

Cynthia geeft een masterclass die vol zit met interactie, waardoor ik continu tot nadenken aangezet word. Vooral het inzicht dat ik met maar 1% groei per dag een groot verschil kan maken op lange termijn was erg waardevol. Ik geef de masterclass een 8.”

EDO bakovic
Architect
verbouw en nieuwbouw