Ξ   samen aan de slag

trajecten

In elk traject maken we gebruik van de RE2write methode. Maar verder verschillen de trajecten in lengte en focus.

  Ξ   High-impact coaching

De RE2write methode

Met mijn jarenlange ervaring en het zelf doorlopen van minimaal 10 grote transformaties, kan ik wel zeggen dat ik veel ervaring opgedaan heb met het doorbreken van patronen en kiezen voor je eigen geluk. In al deze jaren heb ik één kinderlijk eenvoudige methode ontdekt waarmee je oude patronen tot wel 15x sneller doorbreekt als dat je dit alleen zou doen. Veel coaching, therapie of zelfhulp-methodes werken maar half – dus als symptoombestrijding – en precies dáár onderscheidt mijn methode zich.

Met mijn RE²WRITE methode zie, begrijp en doorgrond je jouw oude patronen en overtuigingen feilloos waarna het veel eenvoudiger wordt om deze te doorbreken en om te buigen.

Ook zie ik dat er binnen de reguliere zorg te weinig aandacht is voor het goed integreren van níéuw gedrag. Men komt wel tot inzichten, maar moeten het daarna zelf toepassen. En dit is een succesformule voor weer opnieuw terugvallen. Met mijn methode reken ik hier voorgoed mee af.

Verder werk ik uitsluitend met bewezen groeistrategieën, kennis en tools die jou versneld gaan helpen om weer 100% te genieten van jouw ideale leven.

  Ξ   zo kunnen we samen aan de slag

Mijn trajecten

RE²START programma

Voor succesvolle ondernemers met 3+ jaar ervaring, die binnen 3 maanden focus en structuur willen voor hun toekomstplannen, zodat ze nu al relaxt kunnen ondernemen.

In RE²START ligt de focus vooral op focus & structuur binnen je bedrijf en leven, zodat er tijd vrij komt voor het maken én realiseren van lange termijn doelen die perfect matchen met wie jij als ondernemer en als mens wilt zijn. We gaan jouw visie vormen én een plan maken om daar te komen.

RE²BUILD programma

Voor doorgewinterde ondernemers en key-personeel binnen het bedrijfsleven die binnen 5 maanden hun leven weer op de rit willen hebben. En die verlangen om van continu aanstaan naar RUST te gaan.

In RE²BUILD ligt de focus op het doorbreken van het continue rennen zodat er weer ruimte komt voor creativiteit, verbinding en een leven náást jouw succesvolle carrière. We gaan jouw plan uitvoeren voor jouw ideale leven, waarbij we vooral praktische stappen zetten naar de toekomst.

RE²CLAIM programma

Voor doorgewinterde ondernemers en key-personeel binnen het bedrijfsleven die binnen 9 maanden groots willen groeien. En géén symptoombestrijding meer willen. Die hun transformatie naar RUST en de-beste-versie-van-zichzelf in één keer goed willen doen.

In RE²CLAIM ligt de focus op het doorbreken van thema’s die er nog spelen, zodat er ruimte, tijd en energie vrijkomt om weer opnieuw vertrouwen op te bouwen en echt in beweging te komen. We gaan jouw visie vormen, een concreet plan maken en praktische stappen naar de toekomst zetten. 

PRE²MIUM programma

Het 1:1 en 100% maatwerk programma voor succesvolle en ervaren ondernemers en key-personeel binnen het bedrijfsleven die uitsluitend 1:1 met mij willen samenwerken.

De focus ligt in PRE²MIUM volledig op het behalen van jouw doelen, dromen & wensen. Doordat we uitsluitend 1:1 samenwerken zal dit programma geheel maatwerk zijn en werk ik uitsluitend met een intake vooraf. Wil je weten of wij een match zijn? Plan dan een call in.

 

 Ξ   over mij

Cynthia seesing

Hi, ik ben Cynthia, transformatie-expert en coach voor leiders in de markt. Mijn verhaal draait om persoonlijke groei en transformatie, ontstaan uit een leven vol uitdagingen. Ik weet nu dat geluk maakbaar is, zelfs als alles tegen lijkt te zitten. Door oude patronen te doorbreken en praktische stappen te zetten, kunnen we onze diepste wensen realiseren.

Ik groeide op in een ondernemersgezin waar hard werken de norm was. Mijn jeugd veranderde drastisch toen mijn moeder op mijn negende longemfyseem kreeg en uiteindelijk overleed toen ik twintig was. Het faillissement van mijn vader en de jaren in schuldsanering leerden me dat je alles in één nacht kunt verliezen. Deze ervaringen motiveerden me om mijn leven anders in te richten.

Na mijn studies in Internationale Handel en Groothandel begon ik een succesvolle carrière in sales. Ik werkte voor grote organisaties, behaalde steeds hogere targets, stond op podia als winnaar en reisde naar exotische bestemmingen. Ondanks dit uiterlijke succes voelde ik me van binnen leeg en ongelukkig. De druk om continu te presteren en mijn relatie, gezondheid en gezin leden onder de stress.

Radicale Transformatie

Ik besefte dat er iets moest veranderen. Ik besloot mijn leven radicaal om te gooien en begon aan een intensieve reis van persoonlijke groei. Ik volgde de beste coachopleidingen en verdiepte me in therapie, yoga, retraites en meditatie. Ik ontwikkelde mijn eigen methodes, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en beproefde psychologie en coaching, om versneld resultaat te bereiken voor mezelf en mijn klanten.

Met deze kennis startte ik mijn eigen coaching bedrijf. Mijn doel was om anderen te helpen hun ideale leven te bereiken zonder dat dit ten koste gaat van hun welzijn. Ik bouwde mijn bedrijf op in slechts 30 uur per week, zodat ik er voor mijn gezin kon zijn terwijl mijn twee zoons nog klein waren. Nu, bijna vijf jaar later, heb ik honderden ondernemers en key-professionals geholpen om hun leven te herschrijven. In mijn masterclasses en intensieve begeleidingstrajecten ligt de focus altijd op 100% kwaliteit van leven naast een succesvolle carrière.

De RE2Write-methode

Ik ontwikkelde de RE2WRITE methode, een praktische en wetenschappelijk onderbouwde aanpak om oude patronen te doorbreken en diepste wensen te realiseren. Deze methode helpt klanten hun doelen tot 15 keer sneller te bereiken dan alleen. Grote veranderingen vereisen het verlaten van je comfortzone, diepgaande reflectie en praktische stappen. Hulp vragen en accepteren is cruciaal.

Wat Mijn Klanten Bereiken

Mijn klanten kiezen nu voor wat echt belangrijk is. Soms veranderen ze van rol of beginnen voor zichzelf, maar vaak vinden ze een betere balans binnen hun huidige werk. Ze staan op met zin in de dag, hebben meer tijd voor zichzelf en hun gezin, en leven gezonder en gelukkiger. Het continue gevoel van aanstaan is doorbroken en ze ervaren veel meer kwaliteit van leven.

Mijn verhaal gaat over het vinden van geluk en vervulling door het doorbreken van oude patronen en het zetten van praktische stappen. Door mijn eigen ervaringen en ontwikkelde methodes help ik anderen hun diepste wensen te realiseren en een leven vol balans en gezondheid te leiden. Als je klaar bent om je leven te herschrijven en je droomleven te bereiken, ben ik er om je te begeleiden op deze reis. So let’s RE2WRITE your story!