Ξ   chronische stress doorbreken in 3 stappen

videotraining

ontspannen ondernemen bestaat echt! Binnen 18 minuten ken jij de 3 stappen die nodig zijn om chronische stress - duurzaam - te doorbreken.

Ξ vanaf vandaag pak jij weer 100% regie over je eigen leven

Chronische stress is te doorbreken, zodra je weet aan welke knoppen je moet draaien. Het goede nieuws is dat je hier 100% invloed op hebt! In deze videotraining neem ik je mee in de 3 essentiële stappen die daarvoor nodig zijn én ontdek je hoe groot de impact is als je hier vandaag nog mee gaat beginnen.

Een rijk, liefdevol en vervullend leven zónder stress bestaat ook voor jou. Je kunt dit simpelweg zelf creëren. Bekijk nu de video!

Ξ 100% regie over je eigen leven

  Ξ   over jou

jij bent...

Ondernemer of hebt een top functie binnen het bedrijfsleven.

Je bent iemand van de korte lijnen. Iemand met een visie. Jij trekt graag de kar, en wil daar ook om gewaardeerd worden. Je bent je carrière begonnen om rete-succesvol te zijn. Om met je hoofd boven het maaiveld uit te steken en geen genoegen te nemen met minder. 

Van alles maak je daarom ook een succes. Maar je merkt ook dat het een hele hoge prijs heeft. Het mag nu allemaal wel wat minder. 

Je bent op zoek naar veel meer balans. Je wilt meer uit het leven halen. En vooral ook meer tijd, energie en aandacht vrijmaken voor jezelf, je partner en gezin.

Je wilt het continue aanstaan doorbreken, doelgericht voor jezelf kiezen en naast een succesvolle carrière ook een fijn privéleven.  

Je wilt slimmer, doelgericht, bewezen advies op basis van jouw situatie. Je wilt een maatwerk stappenplan voor jou en jouw leven die jou gegarandeerd naar je doelen brengt.

Dat is wat we gaan bespreken in een Discovery Call! 

Ξ   Jouw coach in deze training

Cynthia seesing

Eigenaar van Cynthiaseesing.nl, transformatie-expert en coach voor leiders in de markt. Cynthia heeft minimaal 10 grote transformaties doorlopen in haar leven. Noodgedwongen al vanaf haar kindertijd. Om zich vervolgens jarenlang vast te bijten in persoonlijke groei, doorbreken van niet helpende patronen en het duurzaam ombuigen van gedrag. Ze startte haar eigen coach bedrijf en groeide binnen 5 jaar uit tot een begrip in de markt als het om duurzame gedragsverandering gaat voor veel meer rust, balans en voldoening.

In 5 jaar tijd heeft zij honderden ondernemers en key personeel binnen het bedrijfsleven mogen helpen om ook hun leven duurzaam te transformeren met de door haar geschreven RE2WRITE methode. Daarbij is ze uitgesproken, confronterend, inspirerend en vastbesloten om haar klanten verder te helpen. Ze gelooft niet in symptoombestrijding en werkt daarom ook alleen met bewezen, beproefde en onderbouwde strategieën. “Als je ergens in gelooft, dan kan je het ook bereiken maar dan moet je wel in beweging komen.”

Ξ   en nu doorpakken

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Zo niet? Je hóéft ook niet te veranderen.

Maar als je tot hier bent gekomen dan weet je ook dat je het diep van binnen anders wilt. Dat het klaar is met excuses, vluchten en bevriezen. Het is tijd voor actie.

En daarvoor zit je op de juiste plek.

Ik ga graag met je in gesprek om je te vertellen waar jouw kansen liggen.

Binnen 60 minuten weet je concreet wat er voor jou mogelijk is en hoe je dit bereikt. We bespreken hoe het nu is, waar je naartoe wilt groeien en wat je nodig hebt om hier te komen. Ook bespreken we of dit programma goed bij je past, of niet.

En natuurlijk; deze sessie is 100% vrijblijvend.

Plan hier je discovery call in